De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

04 mei / 15:00

Meneer MonsterDe waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen

Afgelast

De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen wordt vanwege slechte weersvoorspellingen verplaatst van 4 mei naar zaterdag 1 juni om 15:00 uur.*

 

Andy en Terry zijn gevraagd om een theaterstuk over hun waanzinnige boomhut te maken. Dat is nog niet zo makkelijk, want waar haal je nou zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan?

Gelukkig hebben de jongens keihard gerepeteerd en ze zijn er bijna helemaal klaar voor! Maar eerst nog even 100 marshmallows eten en de papegaai kietelen.

De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen is in Nederland één van de meest verkochte kinderboeken in tijden. Voor komend seizoen zet Meneer Monster zijn tanden in dit totaal losgeslagen verhaal. Ze hebben deze bestseller omgetoverd tot een nét zo waanzinnige theatervoorstelling vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij. Een echte Meneer Monster productie voor zowel jong als oud.

 

*Heeft u tickets besteld voor de voorstelling van 4 mei dan worden deze automatisch overgezet naar 1 juni. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om op 1 juni naar de voorstelling te komen, dan restitueren we uw entreekaart(en). Stuur in dit geval een e-mail naar publiek@bostheater.nl en vermeld daarin het bestelnummer.

Tickets: 15,- (zowel kinderen als volwassenen)

De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Ook als jongere kinderen naar de voorstelling komen hebben zij een entreebewijs nodig.

LET OP: De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen wordt vanwege slechte weersvoorspellingen verplaatst van 4 mei naar zaterdag 1 juni om 15:00 uur. 

Route