Wolter Kroes – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

12 september /

Live at Amsterdamse BosWolter Kroes

Afgelopen jaar vierde de altijd enthousiaste Wolter Kroes zijn 30 jarige jubileum met een nieuw album en uitverkochte shows in Carré en de AFAS Live. En toch ontbrak er nog één locatie: Het Amsterdamse Bostheater! Ontroering, feest, dansen en zingen: we hebben hier hele nachten van liggen dromen en op zondag 12 september 2021 gaat het echt gebeuren!

Het kan niet anders dan een succes worden wanneer het uitzinnige bostheater los gaat terwijl hits als ‘Ik Heb De Hele Nacht Liggen Dromen’ en ‘Viva Hollandia’ door het bos klinken. Maar het zijn niet alleen de feestnummers maar ook de prachtige ballads als ‘Ik Ben Je Prooi’ en ‘Laat Me Los’ die perfect passen in de intieme setting van het openluchttheater. Wolter zelf kijkt ook erg uit naar dit concert: “Ik vind het geweldig om als eerste volkszanger deel te mogen uitmaken van Live At Amsterdamse Bos. Ik heb zoveel zin om samen met mijn band een concert in dit mooie theater te mogen geven. Het zal een magische avond worden!”

KOSTEN €28,50 (excl. €3,50 servicekosten, excl. transactie- en/of verzendkosten)

Live at en Corona
Dit concert is op volledige capaciteit en elke bezoeker vanaf 13 jaar dient een (gratis verkrijgbaar) coronatoegangsbewijs mee te nemen bij zijn bezoek. Voor meer informatie, zie de info pagina op www.liveatamsterdamsebos.nl/info

Tijdschema
17:30 deuren en zomerterras open
19:00 eerste voorprogramma
20:00 tweede voorprogramma
21:00 aanvang hoofdprogramma

Let op: tijdsschema kan wijzigen, alle kaartkopers ontvangen een week voor het optreden een email met informatie. Tevens is het meest recente tijdsschema altijd te vinden op de website van Live at Amsterdamse Bos: www.liveatamsterdamsebos.nl

Rolstoelplaatsen
Heb je een ticket voor een van de Live at concerten en heb je daarbij een rolstoelplaats gereserveerd voor een afgelaste show? Reserveer deze zomer dan opnieuw jouw plek door een mail te sturen naar publiek@bostheater.nl. Geef hierbij aan met hoeveel mensen je komt.

Route