Boslab - . – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

.

Door: Aleksej Ovsiannikov & Elliot Dehaspe
Boslab Theaterfestival 2021

annajanna

Het bestaan belichaamt zichzelf in hardnekkigheid en deemoed, trots in zijn bouwvalligheid. . de voorstelling komt voort uit het verlangen om een gat te maken. Een ruimte waar we onszelf in, naast of omheen plaatsen om te kijken wat er nog overblijft als de grond van onder onze voeten verdwijnt.

In deze fysieke en beeldende voorstelling vol geluiden gaan Elliot Dehaspe en Aleksej Ovsiannikov op zoek… Het wordt een gravende zoektocht naar de menselijke waardigheid in relatie tot zijn onvermijdelijke behoefte om te begrijpen.

Eerder dit jaar maakte Ovsiannikov een afstudeervoorstelling over hetzelfde thema een kreeg hiervoor een lovende recensie in Theaterkrant : ‘Verschijnen en verdwijnen; het is een voortdurende transformatie in groot en klein verband, fysiek en mentaal.’

Aleksej Ovsiannikov is in Amsterdam-Zuidoost geboren en getogen en werd opgevoed door Russische ouders. Kunst is begonnen met het dichtnaaien van een kapotte schoen. Na de kleinkunstacademie van Selma Sussana kwam de Mimeopleiding op zijn pad, daar studeert hij dit jaar af als acteur en theatermaker. Eerder werd hij genomineerd voor een Gouden Kalf voor zijn rol in de film Free Fight.

Elliot is geboren en getogen in Leuven en werd opgevoed door Belgische ouders. Kunst is begonnen met het verzamelen van bladeren en insecten. Voor het afstuderen aan de Mimeopleiding heeft hij 2 jaar film gestudeerd in Brussel. Hij speelde o.a. voor Floor van Leeuwen, Boogaerdt/Vanderschoot & Marcelo Evelyn

Concept en Spel: Elliot Dehaspe & Aleksej Ovsiannikov

Terug naar Boslab Theaterfestival

Route