Boslab Theaterfestival – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

Duik de bosjes in met de makers van morgen!

Het Boslab Theaterfestival is een vrijplaats voor eigenzinnige en jonge professionele theatermakers. Ze presenteren hun werk op het festival en wijken daarbij zowel figuurlijk als letterlijk af van de gebaande (bos)paden. Het publiek mag mee op avontuur: langs poëtische, absurdistische, energieke, fysieke en beeldende voorstellingen. Juist tussen de bomen van het bos en langs de rafelranden van het toneel is het festival op zijn mooist.

Het Boslab Theaterfestival is dit jaar van 30 juli t/m 10 augustus in én rondom het Amsterdamse Bostheater. Van dinsdag t/m zaterdag zijn er elke avond korte voorstellingen van max. 30 minuten te zien. U kunt zelf uw eigen Boslab-programma samenstellen. Wilt u alle voorstellingen graag zien? Dan kunt u uw kaartje laten valideren bij de kassa en één van de andere avonden gratis terugkomen.

Over Boslab Theaterfestival:
“Een mooie staalkaart van wat er onder de nieuwe makers van nu leeft” (Het Parool)

Een impressie van Boslab TF2018: Beeldverslag 

Eerste bijeenkomst makers: 20 en 21 april

Op 20 en 21 april kwamen alle makers een kijkje nemen in het bos. In het weekend bespraken zij hun eerste ideeën en plannen voor hun voorstellingen. Uiteraard verklappen we nog niets, maar we hebben wel wat leuke foto’s die we graag delen met iedereen! 

 

 

 

 

Route