Concerten – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

Door het verbod op evenementen vanwege het coronavirus kunnen de Live At Amsterdamse Bos-concerten tot 1 september geen doorgang vinden. Het is gelukt om voor bijna alle concert een vervangende datum te vinden. Jouw ticket blijft geldig voor de nieuwe datum. Hiervoor hoef je niets te doen: je komt gewoon binnen met de barcode die staat op je ticket uit 2020. Kijk voor de nieuwe datum van het concert hieronder in het overzicht.

Als je een ticket hebt voor een van de Live At Amsterdamse Bos-concerten, ontvang je een mail van onze ticketpartner Eventim met alle informatie omtrent het behouden van je ticket, het laten omzetten in een voucher of het terugvragen van je geld. Alleen de tickets die zijn gekocht bij onze officiële ticketpartners (Eventim en fanSALE) blijven geldig voor de nieuwe datum van het concert of kunnen worden omgezet in een voucher of restitutie. In principe blijven tickets die tweedehands via TicketSwap zijn aangeschaft ook geldig voor de nieuwe data, echter kunnen wij deze geldigheid nooit garanderen. Deze tickets kunnen ook niet omgeruild worden voor een voucher of worden geretourneerd.

 

Live At Amsterdamse Bos, de organisator van de concerten, heeft zich samen met andere organistoren aangesloten bij het initiatief ‘Bewaar je ticket, geniet later’. De maatregelen die zijn genomen naar aanleiding van de coronacrisis zorgen voor een enorm zware klap voor de cultuursector. Met ‘Bewaar je ticket, geniet later’ hoopt de sector dat kaartkopers hun evenement of concert alsnog op een later moment bezoeken. Dit helpt de financiële impact die is ontstaan enigszins op te vangen, waardoor podia en evenementen behouden kunnen worden. De regeling is opgesteld door de gehele cultuursector samen, volgt de regels van de Autoriteit Consument & Markt (ACM) en wordt onder andere gesteund door minister Van Engelshoven van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Indien je niet kunt op de nieuwe datum, is het mogelijk om een voucher of restitutie aan te vragen. Echter willen we je adviseren om je ticket te behouden. Deze ticketregeling is niet voor niets opgesteld: culturele instellingen kunnen omvallen als iedereen zijn geld terugvraagt. Door je ticket te houden of voor een voucher te kiezen steun je ons, zodat er in de toekomst nog steeds mooie Live At Amsterdamse Bos-concerten georganiseerd kunnen worden.

We willen je verzoeken de e-mail van Eventim met meer informatie af te wachten. De antwoorden op de meest gestelde vragen vind je hier.

Nieuwe concertdata

Hieronder vind je een overzicht met de nieuwe data van de verplaatste concerten.
Helaas is het niet gelukt een nieuwe datum te vinden voor het concert van Jeremy Loops. Dit concert wordt daarom afgelast. De nieuwe data voor de concerten van de Edwin Evers Band worden op 3 juni aan onderstaande lijst toegevoegd.

Mei

Za 9 mei – Joep Beving verplaatst naar zaterdag 8 mei 2021

Za 16 mei – Rowwen Heze verplaatst naar vrijdag 11 juni 2021

Do 21 mei – The Legends We’ve Lost verplaatst naar zondag 16 mei 2021

Vr 22 mei – The Legends We’ve Lost verplaatst naar vrijdag 14 mei 2021

Za 23 mei – The Legends We’ve Lost verplaatst naar zaterdag 15 mei 2021

Vr 29 mei – Wolter Kroes verplaatst naar vrijdag 28 mei 2021

Juni

Di 2 juni – Caro Emerald verplaatst naar zaterdag 29 mei 2021

Zo 7 juni – 3JS verplaatst naar zondag 30 mei 2021

Za 13 juni – Ellen ten Damme verplaatst naar zondag 27 juni 2021

Za 20 juni – De Dijk verplaatst naar zaterdag 19 juni 2021

Zo 21 juni – De Dijk verplaatst naar zondag 20 juni 2021

Ma 22 juni – De Dijk verplaatst naar vrijdag 18 juni 2021

Juli

Zo 5 juli – Jimmy Eat World verplaatst naar zaterdag 26 juni 2021

Ma 6 juli – Ilse DeLange verplaatst naar zondag 25 juli 2021

Ma 13 juli – Rufus Wainwright verplaatst naar maandag 12 juli 2021

Augustus

Zo 2 augustus – Maan verplaatst naar zondag 1 augustus 2021

Ma 3 augustus – Jeremy Loops AFGELAST

Zo 9 augustus – Agnes Obel verplaatst naar maandag 16 augustus 2021

Zo 16 augustus – Suzan & Freek verplaatst naar zondag 15 augustus 2021

Zo 23 augustus – Danny Vera verplaatst naar zondag 29 augustus 2021

Ma 24 augustus – The Slow Show verplaatst naar zondag 22 augustus 2021

 

Bewaar je ticket, geniet later

Door je ticket te houden of voor een voucher te kiezen steun je ons, zodat er in de toekomst nog steeds mooie Live At Amsterdamse Bos-concerten georganiseerd kunnen worden.

Samen met andere organisatoren heeft Live At Amsterdamse Bos zich aangesloten bij het initiatief ‘Bewaar je ticket, geniet later’. De maatregelen die zijn genomen naar aanleiding van de coronacrisis zorgen voor een enorm zware klap voor de cultuursector. Met ‘Bewaar je ticket, geniet later’ hoopt de sector dat kaartkopers hun evenement of concert alsnog op een later moment bezoeken. Dit helpt de financiële impact die is ontstaan enigszins op te vangen, waardoor podia en evenementen behouden kunnen worden. De regeling is opgesteld door de gehele cultuursector samen, volgt de regels van de Autoriteit Consument & Markt (ACM) en wordt onder andere gesteund door minister Van Engelshoven van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Route