Corona – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

Bostheater en Corona

⚠️ LET OP: meer informatie, vragen & antwoorden en een stap-voor-stap uitleg over het Coronatoegangsbewijs is te vinden bij de veelgestelde vragen.

 

De overheid heeft onlangs versoepelingen doorgevoerd. Met deze versoepelingen kunnen we deze zomer met vrienden en familie weer ouderwets genieten van alle voorstellingen in het bos en van de mooie (en hopelijk warme) zomeravonden in ons theater. We hebben waanzinnig veel zin om weer meer bezoekers, jullie, te mogen ontvangen!

Avondvoorstellingen en concerten vanaf 1 juli (m.u.v. Boslab Theaterfestival)
Vanaf 1 juli is in het Amsterdamse Bostheater de 1,5 meter regel vervallen voor alle avondvoorstellingen en concerten. Bezoekers van 13 jaar en ouder zijn op vertoon van een entreekaart én een coronatoegangsbewijs welkom in het Bostheater. Voor bezoekers tot en met 12 jaar is een coronatoegangsbewijs niet nodig. Tijdens jeugdvoorstellingen in de ochtend en middag èn tijdens het Boslab Theaterfestival houden we de 1,5 meter regel aan, ook dan is een coronatoegangsbewijs niet nodig.

Voor de avondvoorstellingen en concerten kun je op 1 van deze 3 manieren een coronatoegangsbewijs krijgen:

  • Testbewijs: Een negatieve testuitslag via testenvoortoegang.nl van minder dan 24 uur voor het evenement
  • Vaccinatiebewijs: Volledige coronavaccinatie. Met een  vaccin dat door het Europees Medicijn Agentschap (EMA) is goedgekeurd (EMA.nl).
  • Herstelbewijs: Bewijs dat u minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona

Het is verplicht om jouw Coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck app of geprint via CoronaCheck.nl in een QR-code om te zetten. Dan pas heb je een geldig Coronatoegangsbewijs. Doe dit thuis want in het bos is er beperkt bereik.

Klik hier voor meer informatie over de toegangsvoorwaarden en het verkrijgen van een coronatoegangsbewijs.
Blijf thuis bij corona-gerelateerde gezondheidsklachten, check dit op https://www.covidtriage.nl/#/check.

Jeugdvoorstellingen en het Boslab Theaterfestival
Tijdens jeugdvoorstellingen wordt de 1,5 meter regel gehandhaafd. Bezoekers kunnen dan enkel met een entreekaart en zonder test-, herstel- of vaccinatiebewijs naar de voorstelling en nemen we de volgende coronaregels in acht:

  • Blijf thuis bij corona-gerelateerde gezondheidsklachten, check dit op https://www.covidtriage.nl/#/check.
  • Bewaar 1,5 meter afstand van andere bezoekers en de medewerkers. Let hier ook op bij rijvorming (bijvoorbeeld bij de ingang/uitgang/bar/toiletten etc.).
  • Naast elkaar zitten mag met maximaal 8 personen of als je behoort tot hetzelfde huishouden.
  • De rijen op de tribune waar oranje pionnen staan, doen geen dienst als zitplaats. Laat deze rijen vrij, neem daar geen plaats.
  • We vragen je te allen tijde de instructies van de medewerkers op te volgen, om veiligheid te kunnen waarborgen
  • Er zijn extra hygiënemaatregelen getroffen.
Route