De Drie Musketiers – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

De Drie Musketiers

Theatergroep De Warme Winkel gaat deze zomer vol op het orgel in haar bewerking van De Drie Musketiers. De meest spraakmakende toneelgroep van Nederland trekt alle registers open om dit overbekende verhaal fris op te dienen. Slapstick en spektakel vechten om aandacht. Varkens en kippen rennen voor hun leven, als de acteurs de degens kruisen en legers figuranten een virtuoze dood tegemoet gaan.

De Drie Musketiers staan al meer dan een eeuw symbool voor tomeloze moed en hadden een eergevoel dat de F-side doet blozen. Ze keken niet op een dode meer of minder, aan De Warme Winkel de opdracht om licht te brengen in dat duistere staartje van de geschiedenis.

De Warme Winkel is groot geworden met locatietheater, maar is inmiddels al jaren te vinden in schouwburgen en op festivals in binnen- en buitenland. In hun steevaste zoektocht naar verdieping stuiten ze vaak eerst op de lach om vervolgens te belanden in een eclectische montage van verrijkende inzichten en ongepolijste humor. Hun werk wordt zowel als verrassend, verfrissend als inspirerend omschreven.

Speeldata: 2 t/m 27 juli en 13 t/m 31 augustus (van dinsdag t/m zaterdag).
Tickets bestellen

De adviesleeftijd voor de voorstelling is 10+. Er zit een aantal blootscenes in de voorstelling.
Heeft u vragen over de adviesleeftijd bij deze voorstelling dan kunt u contact opnemen via publiek@bostheater.nl.

Op donderdagen is er Engelse ondertiteling bij de voorstelling.
English subtitles on thursdays! For English information click here

Dineren EN picknicken

Voorafgaand aan de voorstelling kunt u dineren in het Bosrestaurant of picknicken op de tribune. Het is toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen, maar u kunt ook een picknickmand bestellen via het Bostheater. Tot een dag voor aanvang kunt u via de ticketlink een reservering voor het restaurant of een picknickmand bestellen.

BELANGRIJKE MEDEDELING: Er worden via andere ticketaanbieders, zoals Topticketshop, entreekaarten tegen een abnormaal hoog tarief aangeboden. Bestel uw kaarten voor de voorstelling daarom via onze website: bostheater.nl. Wij werken voor de kaartverkoop samen met Eventbrite. Als u kaarten wilt bestellen voor de voorstelling, wordt u doorgelinkt naar de ticketverkoop op hun website.

 

Route