Eten & Drinken Zomer 2021 – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

Eten & drinken in het Bostheater

Theaterbar
De bar is bij alle voorstellingen geopend. Nu nog tot 22.00 uur vanwege de overheidsregels, vanaf 26 juni is de bar de hele avond geopend. Het plastic waar de consumpties in worden geschonken is gemaakt van speciaal recyclebaar plastic. Deze glazen worden ook apart ingezameld om weer gerecycled te kunnen worden.

Bij de avondvoorstellingen is het mogelijk om van tevoren een picknickbox te bestellen, dit kan tot 24 uur voor aanvang van het evenement. Er is deze zomer ook een burgerbar.


Picknicktas of Bosburger

Start je avond met een picknick in het bos. Dit jaar heb je de keuze uit een vegetarische Bostheater picknicktas of een onder de bomen vers voor jou gebakken Bosburger. Daarvan is er ook een vegetarische variant.

De Bostheater picknicktas zit vol met vers bereide hapjes. Een ambachtelijk gebakken zuurdesembrood, een frans kaasje (van gepasteuriseerde koemelk), gemengde olijven en Iraanse dips; tzatziki, lebneh met za’tar kruiden en baba ganoush. Verder zit er een heerlijke frisse orzo-pastasalade met seizoensgroenten, feta, limoen en een dilledressing in, twee hartige halloumi munt muffins en als toetje bananenbrood en een limoen-courgette-amandelcake. Geniet nog even na met een bakje gemengde nootjes. Een lekker drankje mag hierin natuurlijk niet ontbreken, daarom maken twee flesjes Crodino en een fles wijn of een bierproeverij van de Naeckte Brouwers de picknicktas compleet.

De picknicktas is voor twee personen en kost € 35,- euro. De picknicktas is alleen van tevoren te bestellen, tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Bestel jouw picknicktas hier.

 

De Bosburger bestaat uit een versgebakken hamburger van biologisch rundvlees, met biologische bacon, romaine sla, tomaat, in miso en boter gebakken uitjes, smokey bbq saus en cheddarkaas.
De vegetarische Bosburger bestaat uit een versgebakken beyond burger met romaine sla, tomaat, in miso en boter gebakken uitjes, mayonaise met chippotle & sinaasappel saus en cheddarkaas.

Bestel je de burger online bij aankoop van je tickets, dan betaal je slechts €10,-. Aan de bar kosten de burgers €12,50. Maar let op: op is op. Wil je zeker weten dat je voor aanvang van een voorstelling een hapje kunt eten, bestel dan je burger uiterlijk 24 uur van tevoren. Bestel jouw burger hier.

 

Je kunt de picknicktas, Bosburger of vegetarische Bosburger ook direct bestellen bij het kopen van een voorstellingsticket.

Route