Eten & drinken – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

Eten kan ook bij ons!

Dineren en picknicken in het Bostheater

Ook komende zomer kan er voorafgaand aan de avondvoorstelling gedineerd worden in het Bosrestaurant of kunt u genieten van een picknickmand met heerlijke hapjes.

Bij het kopen van een entreekaart kunt u direct een picknickmand bestellen of een reservering maken in het restaurant. Tot een dag voor aanvang van de voorstelling kunt u een picknickmand bestellen of een tafel reserveren. Het diner in het Bosrestaurant kost € 18,50 p.p. en een picknickmand voor twee personen kost € 35,-.

Vanaf 18:30 kunt u uw mand ophalen. Aankomst in het restaurant is tussen 18:30 en 19:30 uur. Voor gasten van het restaurant wordt er een zitplaats gereserveerd op de tribune.

Eten & Drinken tijdens de Live At concerten

Tijdens de concerten van Live At Amsterdamse Bos is het niet toegestaan eigen consumpties mee te brengen. Dit kan alleen bij theatervoorstellingen. Tijdens de Live At Concerten is het bosrestaurant gesloten, maar zijn er diverse foodtrucks. Ook is het mogelijk bij concerten de picknickbox te bestellen. Dit kan tot 24 uur voor aanvang:  Picknickbox live at concert.

Indien het niet lukt via deze link een box te bestellen betekent dit dat de picknickboxen uitverkocht zijn.

Route