Eten & drinken – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

Eten kan ook bij ons!

Ook komende zomer kunt u, voorafgaand aan de avondvoorstelling, dineren in het Bosrestaurant of genieten van een picknickmand met heerlijke hapjes. Het is ook toegestaan zelf eten en drinken mee te nemen naar de theatervoorstellingen (LET OP: dit is niet toegestaan bij de concerten).

Reserveren

Bij het kopen van een entreekaart kunt u direct een picknickmand bestellen of een reservering maken voor het Bosrestaurant. Tot een dag voor aanvang van de voorstelling kunt u dit doen. Het diner in het Bosrestaurant kost € 18,50 p.p. en een picknickmand voor twee personen kost € 35,-. Ook vegetarische opties zijn beschikbaar.

Vanaf 18:30 kunt u uw picknickmand ophalen. Aankomst in het restaurant is tussen 18:30 en 19:30 uur. Voor gasten van het restaurant wordt er een zitplaats gereserveerd op de tribune.

Eten & Drinken tijdens de Live At concerten

Tijdens de concerten van Live At Amsterdamse Bos is het niet toegestaan eigen consumpties mee te brengen. Dit mag dus alleen bij theatervoorstellingen. Tijdens de Live At Concerten is ook het Bosrestaurant gesloten, maar zijn er diverse foodtrucks. Ook is het mogelijk bij concerten de picknickbox te bestellen. Dit kan tot 24 uur voor aanvang:  Picknickbox live at concert.

Indien het niet lukt via deze link een box te bestellen, betekent dit dat de picknickboxen uitverkocht zijn.

Route