Picknickmand – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

Wilt u de avond in het Bostheater helemaal compleet maken? Bestel dan onze speciale picknickbox. Deze kan zowel bij de voorstelling De Drie Musketiers als de Live At concerten besteld worden. De picknickmand kunt u online bestellen tot 24 uur voor aanvang voor de voorstelling of het concert.

In de picknickbox zit een smaakvolle en gevarieerde inhoud: knapperig brood (op de dag zelf in het bos afgebakken!) met pesto, kruidenboter, hummus en verschillende vleeswaren (een vegetarische versie is ook beschikbaar).

Verder ook een heerlijke huisgemaakte salade en twee brownies of  muffins. Tot slot kunt u lekker afsluiten met een kaasplankje met twee wisselende kazen en een notenmix om het af te maken, alles biologisch! Een fles wijn naar keuze is natuurlijk inclusief. Als u graag een vegetarische variant van de picknickbox wilt bestellen dan kunt mailen naar publiek@bostheater.nl.

 

De picknickmand voor de zomervoorstelling is binnenkort beschikbaar! Houd onze website in de gaten.

De picknickmand bij LIVE AT CONCERTEN kan hier besteld worden: PICKNICKMAND LIVE AT CONCERTEN.

 

LET OP: De picknickbox kan tot 24 uur voor aanvang worden besteld. Indien het niet lukt via de link een box te bestellen, betekent dit dat de picknickboxen uitverkocht zijn.

 

Route