Deze zomer kunt u voorafgaand aan de voorstelling De Drie Musketiers dineren bij Artisanal Cuisine. Zij staan bekend om het gebruik van mooie, verse producten, bijzondere smaakcombinaties en een passie voor lekker eten!
U kunt tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling reserveren voor een diner in het Bosrestaurant. Maak uw reservering via deze link: Dineren in het bostheater. Voor gasten van het Bosrestaurant worden er zitplaatsen gereserveerd op de tribune. U wordt tussen 18:30 uur en uiterlijk 19:45 uur verwacht in het restaurant.
Het is ook mogelijk via deze link entreetickets te bestellen voor de Drie Musketiers. Tijdens het bestelproces kunt u het menu kiezen.
“De Drie Musketiers” Menu
(twee GANGEN)
Van 2 juli t/m 27 juli kunt u kiezen voor een van deze gerechten.
Hoofdgerechten
- Steak van picanha in chimichurri marinade met gegrilde aardappelen melange.
- Knolselderij burger op meergranenbol met gegrilde aardappelen melange.
- Meerval en pappilot bereid met gegrilde aardappelen melange.
Dessert
- Brownie met witte chocolade schotsen
Van 13 augustus t/m 31 augustus kunt u kiezen voor een van deze gerechten.
Hoofdgerechten
- Jerk chicken (kippenbout in jamaicaanse marinade) met een gepofte zoete aardappel met tomaten salsa
- Koude noodle salade met ananas, cherrytomaten en pinda’s
- Gin & Tonic zalm uit de oven met gepofte zoete aardappel
Dessert
- Cheesecake van de week