Bostheater logo

Boslab Theaterfestival

Boslab Route Geel

Hartje zomer is het tijd voor het best bewaarde geheim van het Bostheater. Onbevangen makers nemen je mee in het schemerende bos én in de wereld van hun fantasie. Kies voor een route en laat je verrassen door verschillende korte voorstellingen op avontuurlijke plekken: tussen de struiken, op een open vlakte, aan of in het water…

Deze nieuwe generatie speelt op en mét de locatie op een onvoorspelbare manier. In het bos wordt het persoonlijke verhaal, ook het grote verhaal van de wereld. Natuur wordt continu bedreigd door de mens, maar dient ook als een mystieke prikkeling van het onderbewuste. De tijdelijkheid van alles is voelbaar en schijnbare zekerheden worden met een nieuwe blik bekeken. De manier waarop verschilt, van klassiek toneel tot dans, mime, muziektheater en storytelling.

Na afloop ontmoet je elkaar én de makers aan de bar. Terwijl het kampvuur knispert en de wijn rijkelijk vloeit, treedt het donker in en wordt er gesproken, gedanst en gezongen. Kortom, een avond waar je nog lang van nageniet.

Zet je blik op verwondering en laat je betoveren in een onttoverde wereld tijdens Boslab Theaterfestival.

 

In deze route

Ali Ünal & Menzo Kircz – Faun
Elk bos is een labyrint en elk labyrint heeft een verhaal. In Faun, een beeldende en absurde voorstelling, nemen de makers je mee naar de verre oevers van de tijd.
Meer over deze voorstelling 

Laurien van Rijswijk – Better Days
In den finsteren Zeiten Wird da auch gesungen werden? Da wird auch gessungen werden. Von die Finsteren Zeiten.
In deze muzikale voorstelling brengt Laurien van Rijswijk haar liefde voor de wereld van het Burlesque naar het bos. Een spannende frictie tussen natuur versus glitter en glamour.
Lees meer over deze voorstelling

Laila Claessen & Lieke van der Vegt & Just van Bommel – The Midnight Special
THE MIDNIGHT SPECIAL is een beeldende, performatieve locatievoorstelling over de duisternis, geïnspireerd op sprookjes, mythen en ander werk van kunstenaars die obscuriteit romantiseren.
Lees meer over deze voorstelling

Data en tijden

Ticket kosten

 • Kaarten
  €20,-
 • Stadspas blauwe ruit
  €17,50
 • Student
  €15,-
 • CJP
  €12,50

Tijden

 • Het theater is geopend om 18.30 uur.
 • De voorstellingen starten om 20.00 uur
Terug naar Boslab

Details voorstelling

 • Aangelijnde honden toegestaan