Bostheater logo

Boslab Route Geel

Hartje zomer is het tijd voor het best bewaarde geheim van het Bostheater. Onbevangen makers nemen je mee in het schemerende bos én in de wereld van hun fantasie. Kies voor een route en laat je verrassen door verschillende korte voorstellingen op avontuurlijke plekken: tussen de struiken, op een open vlakte, aan of in het water…

Deze nieuwe generatie speelt op en mét de locatie op een onvoorspelbare manier. In het bos wordt het persoonlijke verhaal, ook het grote verhaal van de wereld. Natuur wordt continu bedreigd door de mens, maar dient ook als een mystieke prikkeling van het onderbewuste. De tijdelijkheid van alles is voelbaar en schijnbare zekerheden worden met een nieuwe blik bekeken. De manier waarop verschilt, van klassiek toneel tot dans, mime, muziektheater en storytelling.

Zet je blik op verwondering en laat je betoveren in een onttoverde wereld tijdens Boslab Theaterfestival.

 

In deze route

Reinout Bongers – Nu de dood nog
‘Nu de dood nog’ is een radicale bewerking op de ingebeelde zieke van Molière, een epische komedie over leven en dood.
Meer over deze voorstelling 

Ali Ünal & Menzo Kircz – Faun
Elk bos is een labyrint en elk labyrint heeft een verhaal. In Faun, een beeldende en absurde voorstelling, nemen de makers je mee naar de verre oevers van de tijd.
Meer over deze voorstelling 

Laurien van Rijswijk – Better Days
In den finsteren Zeiten Wird da auch gesungen werden? Da wird auch gessungen werden. Von die Finsteren Zeiten.
In deze muzikale voorstelling brengt Laurien van Rijswijk haar liefde voor de wereld van het Burlesque naar het bos. Een spannende frictie tussen natuur versus glitter en glamour.
Lees meer over deze voorstelling

Extra informatie

Rolstoelplaatsen

Dit jaar zijn alle routes rolstoel-toegankelijk. Er is echter een gering aantal rolstoelplekken per route. Kom je met een rolstoel? Mail dan naar publiek@bostheater.nl om jouw rolstoelplek te reserveren. Let op: deze reservering is geen toegangsticket. Je dient zelf een toegangsticket te kopen.

Terug naar Boslab

Details voorstelling

  • Aangelijnde honden toegestaan
  • Rolstoel vriendelijk