Bostheater logo

Cinetree Forest Filmfestival: Barbie

notice

Deze avond is uitverkocht

Op 12 & 13 augustus in Cinetree terug met het Cinetree Forest Film Festival! Ook deze zomer kijk je de mooiste films onder de sterrenhemel in het betoverende Amsterdamse Bostheater en ben je gegarandeerd van een uniek avondje uit. Op zaterdag 12 augustus opent het festival met de gloednieuwe Must See van de zomer: Barbie van Greta Gerwig!

In deze langverwachte film over de meest bekende speelgoedpop, neemt Gerwig de kijker mee in een rollercoaster van emoties. Barbie (Margot Robbie) woont samen met Ken (Ryan Gosling) en andere Barbies en Kens in Barbie Land. In Barbie Land is alles en iedereen perfect. Behalve als je een existentiële crisis hebt…

Deze film met hypergestileerde beelden is een ware parel. Margot Robbie en Ryan Gosling schitteren in de hoofdrollen en slagen er in Barbie en haar entourage tot leven te brengen op een ongekende manier.

Zet je roze bril op en bestel snel je tickets, want dit filmfeestje onder de sterrenhemel wil je niet missen!

 

Cinetree Forest Film Festival groepstickets

Hoe leuk is het om ervaringen met elkaar te kunnen delen? Dat vinden wij dus ook! Daarom nieuw dit jaar bij Cinetree Forest Film Festival: het groepsticket!* Kom met elkaar genieten van de leukste films voor een gereduceerde prijs. Maar let op: er zijn maar een gering aantal groepstickets, op =op!

 

* Met een groepsticket krijg je € 10 euro korting. Een groepsticket geeft zes personen toegang tot de filmavond. Je krijgt één ticket waarmee je met zijn zessen naar binnen kunt (zorg er dus voor dat je tegelijkertijd met elkaar naar binnen gaat).


Warning: Undefined variable $event_dates in /home/forge/bostheater.nl/public/wp-content/themes/bostheater/_functions/utilities.php on line 587

Ticket kosten

 • Tickets
  € 15,00
 • Groepsticket (6 personen)
  € 80,00

Extra informatie

Kijkwijzer: 12+, angst, grof taalgebruik
Taal: English spoken, Nederlandse ondertiteling
Theater open: 
19.00 uur
Start programma: 
20:00 uur

Start film: 21.30 uur

 

Details voorstelling

 • Aangelijnde honden toegestaan
 • Grote zaal
 • Language no problem
 • Nederlands ondertiteld
 • Rolstoel vriendelijk
 • Vanaf 12 jaar