Bostheater logo

Cinetree

Cinetree forest film festival: Cinema Paradiso

De hele zomer presenteert Cinetree de mooiste, meest bijzondere films in het Amsterdamse Bostheater. Tijdens de Cinetree filmavonden toveren we het Amsterdamse Bos om tot een magische openluchtbioscoop. Uiteraard met haarscherp beeld en surround sound. De beste films op de zomeravond met een drankje bij de hand of een goed gevulde picknicktas.

 

Cinema Paradiso

Cinema Paradiso vertelt het verhaal van de jonge Salvatore Di Vita (Salvatore Cascio), die de perfecte vlucht uit het leven ontdekt in zijn door oorlog verscheurde Siciliaanse dorp: het filmhuis Cinema Paradiso, waar filmoperateur Alfredo (Philippe Noiret) de jongen een diepe liefde voor films bijbrengt. Wanneer Salvatore opgroeit, verliefd wordt op een mooi meisje uit de buurt (Agnese Nano) en de rol van filmoperateur overneemt, moet Alfredo Salvatore ervan overtuigen zijn kleine stadje te verlaten en zijn passie voor films maken na te jagen.

Tekst gaat verder onder de video

Cinema Paradiso laat je op een memorabele manier kennismaken met de veranderingen in de filmwereld en het uitstervende ambacht van het traditionele films maken, monteren en vertonen. Een perfecte film om met je hele gezin te komen kijken!

Data en tijden

Ticket kosten

  • Tickets
    € 12,50

Extra informatie

Kijkwijzer: 9+, angst, grof taalgebruik
Taal: Italian spoken with English subtitles
Theater open: 
19.30 uur
Start programma: 
21:00 uur

Terug naar de Cinetree hoofdpagina

Details voorstelling

  • Aangelijnde honden toegestaan
  • Grote zaal
  • Rolstoel vriendelijk
  • Vanaf 12 jaar
  • With English subtitles

Impressie van de show