Bostheater logo

Cinetree

Cinetree Forest Film Festival: Peanut Butter Falcon

De hele zomer presenteert Cinetree de mooiste, meest bijzondere films in het Amsterdamse Bostheater. Tijdens de Cinetree filmavonden toveren we het Amsterdamse Bos om tot een magische openluchtbioscoop. Uiteraard met haarscherp beeld en surround sound. De beste films op de zomeravond met een drankje bij de hand of een goed gevulde picknicktas.

The Peanut Butter Falcon

Voor altijd in een tehuis wonen of opzoek gaan naar je grote worstelidool? Voor de 22-jarige Zak (Zack Gottsagen) met Downsyndroom is deze keuze snel gemaakt wanneer hij een ontsnapping plant uit zijn uitzichtloze onderkomen. Na vele mislukte pogingen lukt het weg te  glippen uit zijn stoffige tehuis en besluit hij zijn droom om worstelkampioen te worden na te jagen.

Tekst gaat door onder de video

Op zijn geïmproviseerde reis treft hij mede-voortvluchtige Tyler (Shia LaBeouf), die na enige twijfel Zak meeneemt op zijn reis. Samen stuiten de twee, met zelfgemaakt vlot en al, op een onwaarschijnlijk groot avontuur door de onvergeeflijke zuidelijke staten van Amerika.

The Peanut Butter Falcon brengt met zijn hartverwarmende verhaal en betoverende acteerprestaties niet alleen een glimlach op ieders gezicht, maar representeert ook een keerpunt binnen Hollywoods inclusiviteit van acteurs met een beperking.

Data en tijden

Ticket kosten

  • Tickets
    €12,50

Extra informatie

Kijkwijzer: 12+, grof taalgebruik, geweld
Taal: English spoken, Nederlandse ondertiteling
Theater open: 
19.30 uur
Start programma: 
21:00 uur

Terug naar de Cinetree hoofdpagina

Details voorstelling

  • Aangelijnde honden toegestaan
  • English spoken
  • Grote zaal
  • Nederlands ondertiteld
  • Rolstoel vriendelijk
  • Vanaf 12 jaar

Impressie van de show