Bostheater logo

Cinetree

Cinetree forest film festival Première night: Elvis

De hele zomer presenteert Cinetree de mooiste, meest bijzondere films in het Amsterdamse Bostheater. Tijdens de Cinetree filmavonden toveren we het Amsterdamse Bos om tot een magische openluchtbioscoop. Uiteraard met haarscherp beeld en surround sound. De beste films op de zomeravond met een drankje bij de hand of een goed gevulde picknicktas.

Première night met ELVIS

Wil jij met je voetjes van de vloer? Kom dan naar de première avond met als grote opening de film Elvis. Austin Butler speelt de rol van zijn leven in de nieuwe film van Baz Luhrmann (bekend van The Great Gatsby en Moulin Rouge!). De film werd voor het eerst vertoond tijdens het Cannes Film Festival 2022.

Tekst gaat verder onder de video

 

 

Elvis verkent het leven en de muziek van niemand minder dan the King of Rock ’n Roll, Elvis Presley. Zijn gecompliceerde relatie met zijn mysterieuze manager colonel Tom Parker, gespeeld door de bijna onherkenbare Tom Hanks, is de rode draad in zijn leven. Het verhaal beschrijft de meer dan 20 jaar beslaande complexe dynamiek tussen Presley en Parker, van Presley’s doorbraak tot aan zijn status als ongekende superster.

 

Voorprogramma

Voor de film begint, betreedt Cinetree-curator Eric Corton het podium om op eigen wijze een muzikale ode te brengen aan Elvis Presley. Corton zong onlangs tijdens het Bevrijdingsconcert waar hij o.a. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima toesprak. Ook stond hij jaren geleden zelf op het podium met de band van Elvis Presley, waardoor hij inmiddels gezien kan worden als heuse Presley-expert.

Data en tijden

Ticket kosten

  • Tickets
    € 12,50

Extra informatie

Kijkwijzer: 12+, grof taalgebruik, drugs en discriminatie
Taal: English spoken, Nederlandse ondertiteling
Theater open: 
19.30 uur
Start programma: 
21:00 uur

Details voorstelling

  • Aangelijnde honden toegestaan
  • English spoken
  • Grote zaal
  • Nederlands ondertiteld
  • Rolstoel vriendelijk
  • Vanaf 12 jaar