Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

The Legends we’ve lost

Live at Amsterdamse Bos

notice

Deze concerten zijn uitverkocht

Vorig jaar waren de avonden binnen een mum van tijd uitverkocht en daarom is de concertreeks van The Legends We’ve Lost terug! Dit jaar met een gloednieuw groots muzikaal eerbetoon aan de legends die ons ontvielen.

We begonnen onze hommage jaren geleden aan o.a. David Bowie, George Michael en Prince en daar kwamen later de hits van Michael Jackson, Aretha Franklin en Whitney Houston bij. Maar de klok van het leven tikt door en zo ontvielen ons o.a. Henny Vrienten (Doe Maar), Olivia Newton John, en Rolling Stones drummer Charlie Watts. Allen verbonden aan fantastische muziek, die The Legends We’ve Lost niet onbespeeld konden laten.
En nu krijgt op veler verzoek Freddie Mercury (Queen) een plek, maar ook de hits van Fleetwood Mac en Sister Sledge. Nog meer hits, nog meer dansen én nog meer meezingen! Een ruim twee uur durend non-stop muziekfeest met o.a. Buddy Vedder en Marlayne Sahupala.

The Legends We’ve Lost is een prachtig, muzikaal eerbetoon waarin we oude en gouden tijden herleven en niet meezingen simpelweg geen optie is. Een avond die je blij maakt en een avond die je ontroert. Maar bovenal een avond waarvan je wilt dat ‘ie nooit eindigt en waarbij ‘We Want More’ nog lang na zal schallen… En dat doen we graag samen met jullie!

 

Foto’s: Chiel Eijt, Picisbychiel events

Ticket kosten

  • tickets incl. servicekosten
    € 34,50

Extra info

18:00: ZOMERTERRAS EN DEUREN GEOPEND
19:00: VOORPROGRAMMA DJ REACH
20:30: THE LEGENDS WE’VE LOST (eindtijd 23:00 uur)

DE GENOEMDE SPEELTIJDEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD EN KUNNEN WIJZIGEN

ROLSTOELPLAATSEN

Heb je een ticket voor een van de Live at concerten en heb je daarbij een rolstoelplaats nodig? Reserveer deze dan door een mail te sturen naar publiek@bostheater.nl. Geef hierbij aan met hoeveel mensen je komt.

Details voorstelling

  • Geen eigen consumpties
  • Grote zaal
  • Rolstoel vriendelijk