Bostheater logo

The Legends we’ve lost

notice

Deze concertreeks is uitverkocht

Shirma Rouse, Buddy Vedder, Marlayne Sahupala, Erica Greenfield en vele anderen brengen op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 mei 2021 een fantastische ode aan The Legends We’ve Lost! Oftewel dansen en meezingen op de beste en leukste nummers van overleden popartiesten als Michael Jackson, David Bowie, George Michael, Aretha Franklin, Prince, Maurice White (Earth, Wind & Fire) Glenn Frey (Eagles) en Whitney Houston. Een spectaculaire liveshow met de beste dansvloerkrakers, discoklassiekers en popjuwelen!


Let op: deze concerten zijn verplaatst:

Het concert van vrijdag 22 mei 2020, vrijdag 14 mei 2021 & vrijdag 17 september 2021 is verplaatst naar: vrijdag 16 september 2022

Het concert van zaterdag 23 mei 2020, zaterdag 15 mei 2021 & zaterdag 18 september 2021 is verplaatst naar: zaterdag 17 september 2022

Het concert van donderdag 21 mei 2020, zondag 16 mei 2021 en zondag 19 september 2021 is verplaatst naar: zondag 18 september 2022

Gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe data, alle kaartkopers hebben bericht gehad van de ticketpartner Eventim, met meer informatie.


De avonden worden begeleid door de fantastische Legends-band bestaande uit de crème de la crème van Nederlandse topmuzikanten. Marco Borsato, André Hazes, De Toppers en vele anderen speelden allemaal met deze muzikanten die Danny Sahupala, die o.a. werkte met Sister Sledge en The Pointer Sisters, speciaal voor deze show bijeen heeft gebracht.

En omdat jouw vrienden ook onze vrienden zijn hebben we groepstickets met korting (!) want samen uit is natuurlijk leuker dan alleen! Let wel: er is maar een beperkt aantal beschikbaar dus wees er op tijd bij. Op = Op.

The Legends We’ve Lost is de opvolger van A Tribute To 2016, een fantastische zomeravond uit. Een prachtig muziekfeest waarin oude en gouden tijden herleven en niet meezingen simpelweg geen optie is. Een avond met een big smile en misschien een kleine traan. Maar bovenal een avond waarvan je wilde dat ‘ie nooit zou eindigen en waarbij ‘We Want More’ nog lang na zal schallen…

We hebben er nu al zin in, jullie ook!?

 

Tijdschema

17:30 ZOMERTERRAS EN DEUREN GEOPEND

17:30 – 20:30 PREPARTY MET DJ REACH

20:30 THE LEGENDS WE’VE LOST

 

LET OP: ALLE GENOEMDE SPEELTIJDEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD EN KUNNEN WIJZIGEN!

 

Rolstoelplaatsen

Heb je een ticket voor een van de Live at concerten en heb je daarbij een rolstoelplaats gereserveerd voor een afgelaste show? Reserveer deze zomer dan opnieuw jouw plek door een mail te sturen naar publiek@bostheater.nl. Geef hierbij aan met hoeveel mensen je komt.

Ticket kosten

  • Regulier
    € 28,50
  • Groepstickets (per 4 tickets)
    per ticket € 22,25

Live at en Corona

Het lijkt erop dat we zonder enige corona-regels de zomer in kunnen! We kijken daar enorm naar uit maar houden de regelgeving goed in de gaten. Mocht er iets veranderen in de regels, dan zullen we die info delen in ons covidbeleid.

Covidbeleid

Details voorstelling

  • Geen eigen consumpties
  • Grote zaal
  • Rolstoel vriendelijk