Grote zomerproductie – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

Zomervoorstellingen in het Amsterdamse Bos

Het Amsterdamse Bostheater is bij veel mensen bekend geworden door onze grote zomerproducties. Al meer dan 35 jaar wordt er elke zomer een nieuwe voorstelling gemaakt en gespeeld op het grote toneel in het Amsterdamse Bos.

Sinds een aantal jaar werkt het Bostheater samen met gerenommeerde Nederlandse theatergezelschappen om een voorstelling te produceren. Hierdoor wordt het publiek van het Bostheater elke zomer opnieuw verrast door originele theaterstukken. De gezelschappen worden op hun beurt uitgedaagd om een nieuwe voorstelling te creëren die past bij de omgeving en sfeer van het Bostheater.

2020

Dit seizoen presenteren we weer een nieuwe voorstelling samen met een Nederlands theatergezelschap. In juli gaat de voorstelling in première en is daarna exclusief te zien in het Bostheater tot eind augustus. Kaarten zijn binnenkort verkrijgbaar en te bestellen op onze website.

Naast de grote zomervoorstelling, coproduceert het Bostheater dit jaar ook voor het eerst een theatervoorstelling speciaal voor kinderen i.s.m. Het Kleine Theater. Voor meer informatie ga naar Kindervoorstellingen.

Voorgaande voorstellingen

 

Julius Caesar, i.s.m. Orkater. Regie: Michiel de Regt (2017)

De Meeuw, i.s.m. Noord Nederlands Toneel. Regie: Ingejan Ligthart Schenk (2018)

De Drie Musketiers, i.s.m. De Warme Winkel. Regie: Pieter Kramer (2019)

 

 

 

 

Route