Zomerprogramma 2019 – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

Zomerprogramma 2019

Het Bostheater presenteert deze zomer nieuwe theatervoorstellingen, een uitgebreid kinderprogramma en concerten van (inter)nationale artiesten.

 

 

Meer over onze theatervoorstellingen

Van 2 juli t/m 31 augustus speelt De Warme Winkel De Drie Musketiers (co-productie Amsterdamse Bostheater). Slapstick en spektakel vechten om aandacht in deze voorstelling, varkens en kippen rennen voor hun leven terwijl zeven acteurs de degens opnemen, en veertien anderen een virtuoze dood tegemoet gaan.

Van 30 juli t/m 10 augustus is het bos het podium voor nieuwe theatermakers tijdens de tweede editie van Boslab Theaterfestival. Van dinsdag t/m zaterdag zijn er de hele avond korte voorstellingen, performances en presentaties te zien.  Juist tussen de bomen van het bos en langs de rafelranden van het toneel ontstaat het festival.

 

Aan het einde van deze zomer, van 18 t/m 22 september, speelt Veenfabriek hun nieuwe voorstelling Atlantis in het Bostheater. Tickets zijn binnenkort te bestellen via onze website.

 

Het Bostheater is tijdens de schoolvakanties ook dé plek voor avontuur voor kinderen! Meer informatie over onze kindervoorstellingen 

 

 

 

 

Route