Bostheater logo

Vacature afwasser

Kom jij ons helpen in het bos?

 

STEL: JE KOMT BIJ ONS WERKEN, WAAR KOM JE DAN TERECHT?

Bij een laagdrempelig en magisch openluchttheater met een gevarieerd aanbod voor een breed publiek, middenin de prachtige natuur van het Amsterdamse Bos. Iedere zomer coproduceren we samen met een vooraanstaand Nederlands gezelschap een voorstelling, die het hart van de programmering vormt. Daarnaast zijn er wekelijks live concerten van (inter)nationale bands, staan in het Boslab Theaterfestival jonge makers centraal, presenteren we samen met Cinetree een openluchtbioscoop, worden er overdag vrolijke kindervoorstellingen geprogrammeerd en zijn er theater, dans- en/of circusvoorstellingen van gastgezelschappen.

De bezoekers van het Bostheater zijn een mix van fervente theaterbezoekers en mensen die voor het eerst een voorstelling zien, muziekliefhebbers en ouders met kinderen. Door het brede en aantrekkelijke aanbod, de unieke en toegankelijke locatie en het laagdrempelige prijsbeleid is het Bostheater een theater voor iedereen.

Het Bostheater is open van mei tot en met september. In deze periode ontvangen we gemiddeld 50.000 bezoekers.

 

OVER ONS

Onze organisatie bestaat uit een klein, slagvaardig kernteam dat in de aanloop naar het seizoen wordt uitgebreid met tijdelijke medewerkers, freelancers en vrijwilligers. Er wordt met veel plezier en toewijding gewerkt, de vaste en tijdelijke medewerkers vormen samen met de vrijwilligers een hecht team.

 

WAT  ZOEKEN WIJ

Iemand die ons komt helpen met de afwas op oproepbasis. Iedereen die werkt in het Bostheater eet in het Bostheater. Daarnaast is er een hamburger-bar in het Bostheater en wordt er eten bereid voor de picknickmanden.

 

WIJ BIEDEN
  • Een werkplek op een prachtige locatie met een enthousiaste en gedreven groep collega’s;
  • een functie op oproepbasis, in de periode van mei tot en met eind september. Je komt ons minimaal een keer in de week, meestal op zondagavond, helpen tussen 17.00 uur en 23 uur. We willen je ook af en toe op andere dagen kunnen inzetten.
  • een bruto uurloon van €12,- per uur.
  • de kans om te gekke theatervoorstellingen, concerten en films bij te wonen onder de sterrenhemel tijdens een zwoele zomeravond op de momenten dat je niet hoeft te werken.

 

Ben je geïnteresseerd in deze functie, neem contact op met Ingejan via Ingejan@bostheater.nl. Heb je nog vragen? Dan kun je bellen met 020-6700250.

Terug naar vacatures