Vrienden worden – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

Word vriend van het Amsterdamse Bostheater

Wilt u komende zomer onder de sterren genieten van mooie voorstellingen in ons feeërieke theater? En tegelijkertijd bijdragen aan bijzondere projecten in het Bostheater? Laat ons theater dan floreren door Vriend te worden van het Bostheater.

Vanaf € 25,- per jaar bent u Vriend van het Amsterdamse Bostheater.

  • Als Vriend bent u welkom voor de Behind the scenes van de hoofdvoorstellingU krijgt een voorproefje van de voorstelling, u ontmoet de acteurs en de regisseur vertelt over de voorstelling.
  • Als Vriend kunt u gebruik maken van twee zitplaatsen met leuning op de speciale Vriendenbank. Wanneer u kaartjes voor de hoofdvoorstelling koopt kunt u aangeven dat u Vriend bent, er worden dan twee zitplaatsen met leuning voor u gereserveerd.
  • Als Vriend ontvangt u drie keer per jaar de Bospost.

De bijdrage van de Vriendenstichting wordt gebruikt om:

  • projecten van het Bosatelier te ondersteunen. In het Bosatelier krijgen jonge makers de mogelijkheid om onderzoeken te doen en voorstellingen te ontwikkelen.
  • een groep kinderen die niet veel in aanraking komt met theater uit te nodigen voor een gratis kindervoorstelling.
  • te investeren in publieksvoorzieningen
  • te investeren in theatervoorzieningen

De Vriendenstichting van het Bostheater heeft een Anbi status. Dit betekent dat donateurs bij de opgave van de inkomstenbelasting giftenaftrek krijgen. Daarnaast hoeft de stichting geen schenkbelasting en erfbelasting te betalen, waardoor uw bijdrage voor 100% ingezet kan worden voor bovenstaande projecten.

U kunt Vriend worden door onderstaand formulier in te vullen. Kies bij project voor ‘Vriend van Amsterdamse Bostheater’. U bent dan tot wederopzegging Vriend van het Amsterdamse Bostheater. Jaarlijks wordt uw donatie geïncasseerd. U kunt uw vriendschap en/of uw automatische incasso eenvoudig opzeggen door een mail te sturen naar vrienden@bostheater.nl.

Wij kijken uit naar de lange zomeravonden waarop we de vriendschap kunnen vieren tussen de bomen in ons geliefde Amsterdamse Bos!

Naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Adres

Postcode

Plaats

Land

Project*

Bedrag €*


Route