Vrienden worden – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

Word vriend van het Amsterdamse Bostheater

Zullen we vrienden worden? De vrienden van het Amsterdamse Bostheater dragen bij aan onze bijzondere projecten en activiteiten. Zo wordt een bijdrage van onze vriendenstichting ingezet om nieuwe makers een podium te bieden waar ze hun eigen voorstellingen kunnen ontwikkelen. Jouw bijdrage helpt ons ook om jeugdvoorstellingen toegankelijk te maken voor gezinnen die niet of nauwelijks naar voorstellingen toe kunnen komen. En we investeren in onze publieks- en theatervoorzieningen. 

Vanaf € 25,00 per jaar ben je al vriend van het Amsterdamse Bostheater en help je ons vooruit. Want met vrienden sta je altijd sterker dan alleen.

Onze vriendschap

Je hebt deze zin vast al heel vaak gehoord, maar ‘het zijn rare tijden’. De uitbraak van het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat in heel Nederland voorstellingen en festivals zijn uitgesteld of afgelast. Ook onze grote zomervoorstelling kan in 2020 helaas niet doorgaan. Het Bostheater is wel open en we hebben een nieuw programma ontwikkeld. In de buitenlucht bieden we een podium voor diverse theater- en dansgezelschappen, jeugdvoorstellingen en jonge makers. We hebben uiteraard maatregelen getroffen zodat het publiek 1,5 meter afstand van elkaar kan bewaren en ontvangen dit seizoen minder bezoekers per voorstelling.

Juist in deze tijd kan een vriendschap ons helpen om dit mogelijk te blijven maken. Als vriend houden we je ook op de hoogte van de ontwikkelingen in het Bostheater.

Zodra we weer een grote zomervoorstelling kunnen produceren, betrekken we onze vrienden hier ook bij:

  • Behind the scenes:  Als vriend ben je vaak welkom voor een blik achter de schermen van de zomerproductie. Je krijgt een voorproefje van de voorstelling, ontmoet de acteurs en de regisseur vertelt over de voorstelling.
  • Vriendenbank: Als vriend kun je bij de grote zomervoorstelling gebruikmaken van twee zitplaatsen met leuning op de speciale vriendenbank. Wanneer u hiervan gebruik wilt maken stuur dan een mail naar vrienden@bostheater.nl. Vermeld in deze mail uw naam, de datum wanneer u naar de voorstelling komt en met hoeveel personen.

De bijdrage van de vriendenstichting wordt gebruikt om

  • projecten voor jonge makers, zoals Boslab Theaterfestival, te ondersteunen.
  • een groep kinderen die niet veel in aanraking komt met theater uit te nodigen voor een gratis kindervoorstelling.
  • te investeren in publieksvoorzieningen
  • te investeren in theatervoorzieningen

Meer informatie

De vriendenstichting van het Bostheater heeft een ANBI status. Dit betekent dat donateurs bij de opgave van de inkomstenbelasting giftenaftrek krijgen. Daarnaast hoeft de stichting geen schenkbelasting en erfbelasting te betalen, waardoor jouw bijdrage voor 100% ingezet kan worden voor bovenstaande projecten. Klik hier voor de ANBI status van de vriendenstichting van het Amsterdamse Bostheater.

Je kunt vriend worden door onderstaand formulier in te vullen.

Kies bij project* voor ‘Vriend van Amsterdamse Bostheater’. Je bent dan tot wederopzegging vriend van het Amsterdamse Bostheater. Jaarlijks wordt de donatie geïncasseerd via de machtiging voor de automatische incasso.

Je kunt de vriendschap en/of  automatische incasso eenvoudig opzeggen door een e-mail te sturen naar vrienden@bostheater.nl.

Je kunt ook kiezen voor een eenmalige donatie, als vriend maar ook in het algemeen belang van het Bostheater.

Naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Adres

Postcode

Plaats

Land

Project*

Bedrag €*


Route