Vrienden worden – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

Word vriend van het Amsterdamse Bostheater

Geniet u ook zo van onze setting tijdens de mooie voorstellingen en/of muziek spektakels?

Word vriend van het Amsterdam Bostheater zodat u kunt blijven genieten van kindervoorstellingen, de zomer productie of een concert  en tegelijkertijd bijdraagt aan bijzondere projecten in het Bostheater.

Vanaf € 25,- per jaar bent u Vriend van het Amsterdamse Bostheater.

  • Behind the scenes:  Als Vriend bent u welkom voor een blik achter de schermen van de zomerproductieU krijgt een voorproefje van de voorstelling, u ontmoet de acteurs en de regisseur vertelt over de voorstelling.
  • Vriendenbank: Als Vriend kunt u gebruik maken van twee zitplaatsen met leuning op de speciale Vriendenbank. Wanneer u kaartjes voor de hoofdvoorstelling koopt kunt u aangeven dat u Vriend bent met uw Vriendennummer, er worden dan twee zitplaatsen met leuning voor u gereserveerd.
  • Koffie/thee: Als Vriend ontvangt u op vertoon van uw ticket met Vriendennummer een kop koffie of thee bij de bar.
  • Bospost: Als Vriend ontvangt u twee keer per jaar de laatste nieuwtjes omtrent de bos ontwikkelingen.

De bijdrage van de Vriendenstichting wordt gebruikt om:

  • projecten van het Bosatelier te ondersteunen. In het Bosatelier krijgen jonge makers de mogelijkheid om onderzoeken te doen en voorstellingen te ontwikkelen.
  • een groep kinderen die niet veel in aanraking komt met theater uit te nodigen voor een gratis kindervoorstelling.
  • te investeren in publieksvoorzieningen
  • te investeren in theatervoorzieningen

De Vriendenstichting van het Bostheater heeft een Anbi status. Dit betekent dat donateurs bij de opgave van de inkomstenbelasting giftenaftrek krijgen. Daarnaast hoeft de stichting geen schenkbelasting en erfbelasting te betalen, waardoor uw bijdrage voor 100% ingezet kan worden voor bovenstaande projecten. Klik hier voor de ANBI status van de Vriendenstichting van het Amsterdamse Bostheater.

U kunt Vriend worden door onderstaand formulier in te vullen.

Kies bij project* voor ‘Vriend van Amsterdamse Bostheater’. U bent dan tot wederopzegging Vriend van het Amsterdamse Bostheater. Jaarlijks wordt uw donatie geïncasseerd via de machtiging voor de automatische incasso.

U kunt uw vriendschap en/of uw automatische incasso eenvoudig opzeggen door een mail te sturen naar vrienden@bostheater.nl.

U kunt ook kiezen voor een eenmalige donatie, als vriend maar ook in het algemeen belang van het bostheater.

Wij kijken uit naar de lange zomeravonden waarop we de vriendschap kunnen vieren tussen de bomen in ons geliefde Amsterdamse Bos!

Naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Adres

Postcode

Plaats

Land

Project*

Bedrag €*


Route