Zomer in het Bostheater – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

De stad uit, het bos in

Deze zomer presenteert het Bostheater in samenwerking met een aantal grote theatergezelschappen een unieke zomerprogrammering. Vanaf 1 juli openen we de poorten voor het publiek. Het Amsterdamse Bostheater is bij veel mensen bekend geworden door onze grote zomerproducties: al meer dan 35 jaar wordt er elke zomer een nieuwe voorstelling gemaakt en gespeeld op het grote toneel in het Amsterdamse Bos. Dit jaar is alleen anders dan voorgaande jaren. Met diverse nieuwe theaterstukken, reprises, bijzondere scènes, muziek, picknick op het podium en Boslab Theaterfestival. Ga de stad uit en vier de zomer in het Bos! 

Wat kun je deze zomer van ons verwachten? Dit jaar geen picknick of borrelen op de tribune, maar wel op het grote podium! We hebben een groot terras klaargezet waar je vanaf het einde van de middag tot de avondschemer invalt, kunt genieten van theater en muziek in de buitenlucht. Het vakantiegevoel, maar dan op ongeveer 15 minuten fietsen van Amsterdam.

 

 

Het Amsterdamse Bostheater in tijden van covid-19

 

Net als alle theaters in Nederland moeten wij deze zomer rekening houden met de protocollen en maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Ten eerste vragen we je als bezoeker om alleen naar het Bostheater te komen als je niet ziek bent; mocht je bijvoorbeeld last hebben van een verkoudheid (of andere symptomen die gerelateerd zijn aan het coronavirus) dan verzoeken wij je om thuis te blijven. We hebben in juli en augustus een gevarieerd programma dus je kunt altijd op een ander moment langskomen en genieten van theater, muziek, en filmavonden in het Amsterdamse Bos.

Ten tweede zorgen wij ervoor dat het publiek 1,5 meter afstand kan bewaren op het terras op het grote podium. Ook bij  voorstellingen op andere plekken in het openluchttheater en tijdens Boslab Theaterfestival treffen wij maatregelen zodat de 1,5 meter afstand kan worden gewaarborgd. In het theater wordt ook duidelijk aangegeven wat de looproutes zijn voor het publiek. We vragen iedereen om deze richtlijnen en aanwijzingen te volgen.

Bestel online jouw tickets voor de voorstellingen en evenementen via onze website. Deze zomer moet je kaarten bestellen om toegang te krijgen tot het Bostheater.

 

 

Route