Douwe Bob – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

zondag 14 juli t/m dinsdag 14 juli /

Live at Amsterdamse BosDouwe Bob

Facebook event
Uitverkocht

Hij won in 2012 ‘De beste singer-songwriter van Nederland’, bereikte in 2016 de finale van het Eurovisiesongfestival, scoorde samen met Anouk een grote hit met ‘Hold Me’ en is al jaren niet van de festivals en uit de clubs weg te denken: Douwe Bob!

Deze ras-Amsterdammer met zijn kenmerkende countryrock/americana sound mocht natuurlijk niet ontbreken aan de line-up van Live At 2019 dus we zijn verheugd dat ‘Slow Down’ niet zijn motto van komende zomer gaat worden.

Als er iemand gemaakt is voor het podium dan is het Douwe Bob wel. Hij speelt al piano sinds zijn zesde en heeft daar op zijn veertiende ook de gitaar bij gepakt. Het bracht hem ondertussen veel mooie nationale en internationale successen, hij speelde onder meer Pinkpop en Sziget plat en zondag 14 juli is het Amsterdamse Bos aan de beurt!

Zijn voorlaatste album ‘Fool Bar’ bereikte eerder al de gouden status en met zijn nieuwe album ‘The Shape I’m In’ op zak komt Douwe aan het bos zijn shape laten zien en horen. We bereiden ons voor op een mooie en intieme avond tussen de bomen en proosten alvast op de komst van ‘onze’ Douwe!

TIJDSCHEMA:
17.30 – POORTEN + ZOMERTERRAS OPEN
19.00 – OPENER: JUDY BLANK
20.00 – SUPPORT: TANGARINE
21.00 – HEADLINER: DOUWE BOB

LET OP: ALLE GENOEMDE SPEELTIJDEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD EN KUNNEN WIJZIGEN!

Route