Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Cinetree Forest Film Festival

Over de Cinetree filmavonden

De mooiste films onder de sterrenhemel kijken? Dat kan elke zomer tijdens het Cinetree Forest Film Festival. Een unieke filmbeleving waarbij bijzondere verhalen centraal staan in combinatie met muziek, poëzie en inleidingen van experts en liefhebbers.

Elk jaar is er een divers en spectaculair programma! Zo opende het festival in 2021 met de Oscarwinnende film The Father (met persoonlijke inleiding van Eric Corton en Erik Scherder), in 2022 met de geprezen film Elvis van Baz Luhrman en in 2023 met de knaller van dat jaar: Barbie van Greta Gerwig.

Sfeertje proeven? Check hieronder de aftermovie van de Barbie avond in het Amsterdamse Bostheater. In 2024 is Cinetree weer terug met het Forest Film Festival. Tot volgende zomer!

NIEUW in 2023: CINETREE FOREST FILM FESTIVAL GROEPSTICKETS

Hoe leuk is het om ervaringen met elkaar te kunnen delen? Dat vinden wij dus ook! Daarom nieuw dit jaar bij Cinetree Forest Film Festival: het groepsticket!* Kom met elkaar genieten van de leukste films voor een gereduceerde prijs. Maar let op: er zijn maar een gering aantal groepstickets, op =op!

Aftermovie Cinetree Forest Film Festival 2023

Credits

Programma | Cinetree
Technische partner | Outdoor Cinema
De Cinetree Filmavonden worden mede mogelijk gemaakt door Ben & Jerry’s.