Bostheater logo

Eten en drinken

Theaterbar

De bar is bij alle voorstellingen geopend.

Het plastic waar de consumpties in worden geschonken is gemaakt van speciaal recyclebaar plastic. Deze glazen worden ook apart ingezameld om weer gerecycled te kunnen worden.

Bij de avondvoorstellingen is het mogelijk om van tevoren een picknickbox te bestellen. Dit kan uiterlijk één dag voor aanvang van de voorstelling, tot 18:00 uur ’s avonds. Er is deze zomer ook een burgerbar.

Heb je vragen over de bar of over eten en drinken? Neem een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen.

 

Picknicktas voor twee incl. fles wijn of bierproeverij

Start je avond met een picknick in het bos!

Op dit moment wordt de inhoud van de picknickmand nog samengesteld en is deze een grote verassing. Zodra we weten wat er allemaal in komt, laten we je het hier weten.

Natuurlijk hoort er ook een heerlijk drankje bij een avondje picknicken in het Bostheater. Je hebt de keuze uit een fles wijn (rosé, rode wijn of witte wijn), fris of een bierproeverij van de Naeckte Brouwers.

De picknicktas is voor twee personen en kost tijdens de concerten € 45,00 euro. De picknicktas kan tot een dag voor aanvang van de voorstelling, tot 18:00 uur ’s avonds, worden besteld. Je kunt de picknicktas ook direct bestellen bij het kopen van een voorstellingsticket.

Let op: wil je een Picknicktas bestellen voorafgaand aan een concert? Bestel deze dan via de website van onze concertpartner ‘Live at Amsterdamse Bos’.

(Vegetarische) bosburger

Naast de picknicktas, is er deze zomer ook een burgerbar waar je overheerlijke onder de bomen gebakken (vegetarische) bosburgers kunt bestellen.

De Bosburger bestaat uit een versgebakken hamburger van biologisch rundvlees, met biologische bacon, hollandse sla, tomaat, in miso en boter gebakken uitjes, smokey bbq saus. krokante uitjes en cheddarkaas en on the side naturel chips. De vegetarische Bosburger bestaat uit een versgebakken beyond burger met hollandse sla, tomaat, in miso en boter gebakken uitjes, mayonaise met vegan sryrachamayo saus, krokante uitjes en cheddarkaas en on the side naturel chips.

Op concertdagen zijn burgers alleen ter plekke te bestellen.

Op theateravonden kan de bosburger van tevoren via onze website besteld worden. Bestel je de burger online bij aankoop van je theatertickets, dan betaal je slechts €10,-. Aan de bar kosten de burgers €12,50. Maar let op: op is op. Wil je zeker weten dat je voor aanvang van een theatervoorstelling een hapje kunt eten, bestel dan je burger voorafgaand. Dit kan uiterlijk een dag voor aanvang van de voorstelling tot 18.00 uur

KIPSATÉ XL

Niet vooraf te bestellen maar wel beschikbaar op de avond zelf: de Kipsaté XL. Een overheerlijk, sappig stokje kip met huisgemaakte satésaus, gefruite uitjes en stokbrood.
De kipsate kan aan de bar besteld worden en kost € 9,60.