Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Eten en drinken

Theaterbar

De bar is bij alle voorstellingen geopend.

Het plastic waar de consumpties in worden geschonken is gemaakt van speciaal recyclebaar plastic. Deze glazen worden ook apart ingezameld om weer gerecycled te kunnen worden.

Voorafgaand aan het Cinetree Forest filmfestival en de voorstelling Het Zomeroffer is het mogelijk om een picknicktas te bestellen. Dit kan uiterlijk één dag voor aanvang van de voorstelling, tot 18:00 uur ’s avonds. Er is deze zomer ook weer een burgerbar.

Wil je een Picknicktas bestellen voorafgaand aan een concert? Bestel deze dan via de website van onze concertpartner ‘Live at Amsterdamse Bos’.

Heb je vragen over de bar of over eten en drinken? Neem een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen. Voor de allergenen-lijst, scroll naar de onderkant van deze pagina. 

 

Picknicken in het Bostheater

Start je theater- of filmavond met een picknick in het bos!

De Bostheater picknickmand zit vol met vers bereide hapjes. Een een versgebakken zuurdesem stokbrood, een halfzacht Frans kaasje, camembert kaasje, een bakje gemengde olijven, een muhammara dip (een Midden-Oosterse dip gemaakt van walnoten en geroosterde paprika’s) en een za’atar zwarte olijven labneh tapenade. Verder zit er een heerlijke vers gemaakte kikkererwtensalade in met tomaat, paprika, komkommer, olijven, feta, kruiden en een frisse limoen dressing, twee mediterrane bladerdeegrolletjes met spinazie en feta en als toetje twee heerlijke plakken bananenbrood gemaakt van ‘no-waste’ bananen. Geniet nog even na met een bakje nootjes. Natuurlijk hoort er ook een heerlijk drankje bij een avondje picknicken in het Bostheater. Je hebt de keuze uit een fles wijn (witte wijn, rosé of rode wijn), fris óf een bierproeverij van de Naeckte Brouwers (4 verschillende flesjes bier).

De picknicktas incl. drinken is voor twee personen en kan tot een dag voor aanvang van de voorstelling, tot 18:00 uur ’s avonds, worden besteld. Je kunt de picknicktas ook direct bestellen bij het kopen van een voorstellingsticket.

Let op: wil je een Picknicktas bestellen voorafgaand aan een concert? Bestel deze dan via de website van onze concertpartner ‘Live at Amsterdamse Bos’.

Bestel een picknickmand voor een theateravond Bestel een picknickmand voor een concertavond

(Vegetarische) bosburger

Naast de picknicktas, is er deze zomer ook een burgerbar waar je overheerlijke onder de bomen gebakken (vegetarische) bosburgers kunt bestellen.

De Bosburger bestaat uit een versgebakken hamburger van biologisch rundvlees op een black bun, Hollandse sla, tomaat, miso-uitjes, tomaten relish saus, krokante uitjes, cheddarkaas en on the side naturel chips. De vegetarische burger bestaat uit een versgebakken beyond burger op een roze veganistische bun, met Hollandse sla, tomaat, miso-uitjes, mayonaise met vegan srirachamayo saus, krokante uitjes, cheddarkaas en on the side naturel chips.

Op concertdagen zijn burgers alleen ter plekke te bestellen.

Tijdens de theatervoorstelling Het Zomeroffer kan de bosburger van tevoren via onze website, en ter plekke besteld worden. Maar let op: op is op. Wil je zeker weten dat je voor aanvang van een theatervoorstelling een hapje kunt eten, bestel dan je burger voorafgaand. Dit kan uiterlijk tot een dag voor aanvang van de voorstelling tot 18.00 uur.

Bestel hier een burger

Heb je een allergie?

In onze producten kunnen verschillende soorten allergenen aanwezig zijn. Heb je een allergie, check dan onze allergenen-lijst.

Ingrediënten- en allergenenlijst