Bostheater logo

Eten en drinken

Theaterbar

De bar is bij alle voorstellingen geopend.

Het plastic waar de consumpties in worden geschonken is gemaakt van speciaal recyclebaar plastic. Deze glazen worden ook apart ingezameld om weer gerecycled te kunnen worden.

Bij de avondvoorstellingen is het mogelijk om van tevoren een picknickbox te bestellen, dit kan tot 24 uur voor aanvang van het evenement. Er is deze zomer ook een burgerbar.

Heb je vragen over de bar of over eten en drinken? Neem een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen.

 

Wil je een picknicktas of Bosburger bestellen? Dat kan hieronder.

Picknicktas voor twee incl. fles wijn of bierproeverij

Start je avond met een picknick in het bos!

De picknicktas zit vol met vers bereide hapjes. Een ambachtelijk gebakken zuurdesembrood, een Frans kaasje (van gepasteuriseerde koemelk), gemengde olijven en Iraanse dips; lebneh met za‘tar kruiden en baba ganoush. Verder zit er een heerlijke zomerse linzensalade met feta, komkommer, tomaat, rode ui en een limoendressing in, twee spinazie miso rolletjes en als toetje een wortel cake en een citroen cake. Geniet nog even na met een bakje gemengde nootjes. Natuurlijk hoort er ook een heerlijk drankje bij een avondje picknicken in het Bostheater. Je hebt de keuze uit een fles wijn (rosé, rode wijn of witte wijn), fris of een bierproeverij van de Naeckte Brouwers.

De picknicktas is voor twee personen en kost € 37,50 euro. De picknicktas is alleen van tevoren te bestellen, tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Je kunt de picknicktas ook direct bestellen bij het kopen van een voorstellingsticket.

Let op: wil je een Picknicktas bestellen voorafgaand aan een concert? Bestel deze dan via de website van onze concertpartner ‘Live at Amsterdamse Bos’.

Bestel hier jouw picknicktas

(Vegetarische) bosburger

Naast de picknicktas, is er deze zomer ook een burgerbar waar je overheerlijke onder de bomen gebakken (vegetarische) bosburgers kunt bestellen.

De Bosburger bestaat uit een versgebakken hamburger van biologisch rundvlees, met biologische bacon, romaine sla, tomaat, in miso en boter gebakken uitjes, smokey bbq saus en cheddarkaas. De vegetarische Bosburger bestaat uit een versgebakken beyond burger met romaine sla, tomaat, in miso en boter gebakken uitjes, mayonaise met chippotle & sinaasappel saus en cheddarkaas.

Bestel je de burger online bij aankoop van je tickets, dan betaal je slechts €10,-. Aan de bar kosten de burgers €12,50. Maar let op: op is op. Wil je zeker weten dat je voor aanvang van een voorstelling een hapje kunt eten, bestel dan je burger uiterlijk 24 uur van tevoren.

Je kunt Bosburger of vegetarische Bosburger ook direct bestellen bij het kopen van een voorstellingsticket.

Let op: Bosburgers zijn op concertdagen niet vooraf te bestellen. Je kunt de burgers op concertdagen wel ter plekke te bestellen.

Bestel hier jouw bosburger