Bostheater logo

Eten en drinken

Let op: de informatie op deze pagina in van de zomer 2023.
Zodra er meer bekend is over aanstaande zomer, passen we deze pagina aan. 

Theaterbar

Let op: deze informatie op deze pagina in van de zomer 2023. Zodra er meer bekend is over aanstaande zomer, passen we deze pagina aan. 

De bar is bij alle voorstellingen geopend.

Het plastic waar de consumpties in worden geschonken is gemaakt van speciaal recyclebaar plastic. Deze glazen worden ook apart ingezameld om weer gerecycled te kunnen worden.

Voorafgaand aan het Cinetree Forest filmfestival en de voorstelling Wildfire is het mogelijk om een picknicktas te bestellen. Dit kan uiterlijk één dag voor aanvang van de voorstelling, tot 18:00 uur ’s avonds. Er is deze zomer ook een burgerbar.

Heb je vragen over de bar of over eten en drinken? Neem een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen. Voor de allergenen-lijst, scroll naar de onderkant van deze pagina. 

 

Picknicken in het bostheater

Start je theater- of filmavond met een picknick in het bos!

De Bostheater picknicktas zit vol met vers bereide hapjes. Een pide (dat is een ambachtelijk gebakken Turks brood), een camembert kaasje, gemengde olijven en Egyptische dips: moutabal (auberginecreme en tahin) en labneh (roomkaas en zaatar kruiden). Verder zit er een heerlijke vers gemaakte kikkererwtensalade in met tomaat, paprika, komkommer, olijven, kruiden en een frisse limoen dressing, twee deeghapjes gevuld met spinazie en kruiden en als toetje twee zoete lekkernijen (variërend). Geniet nog even na met een bakje nootjes. Natuurlijk hoort er ook een heerlijk drankje bij een avondje picknicken in het Bostheater. Je hebt de keuze uit een fles wijn (witte wijn, rosé of rode wijn), fris óf een bierproeverij van de Naeckte Brouwers (4 verschillende flesjes bier).

De picknicktas incl. drinken is voor twee personen en kan vanaf half mei tot een dag voor aanvang van de voorstelling, tot 18:00 uur ’s avonds, worden besteld. Je kunt de picknicktas ook direct bestellen bij het kopen van een voorstellingsticket.

Let op: wil je een Picknicktas bestellen voorafgaand aan een concert? Bestel deze dan via de website van onze concertpartner ‘Live at Amsterdamse Bos’.

(Vegetarische) bosburger

Naast de picknicktas, is er deze zomer ook een burgerbar waar je overheerlijke onder de bomen gebakken (vegetarische) bosburgers kunt bestellen.

De Bosburger bestaat uit een versgebakken hamburger van biologisch rundvlees, Hollandse sla, tomaat, miso-uitjes, tomaten relish saus, krokante uitjes, cheddarkaas en on the side naturel chips. De vegetarische Bosburger bestaat uit een versgebakken beyond burger met Hollandse sla, tomaat, miso-uitjes, mayonaise met vegan sryrachamayo saus, krokante uitjes, cheddarkaas en on the side naturel chips.

Op concertdagen zijn burgers alleen ter plekke te bestellen.

Tijdens de theatervoorstelling Wildfire kan de bosburger van tevoren via onze website, en ter plekke besteld worden. Maar let op: op is op. Wil je zeker weten dat je voor aanvang van een theatervoorstelling een hapje kunt eten, bestel dan je burger voorafgaand. Dit kan uiterlijk tot een dag voor aanvang van de voorstelling tot 18.00 uur.

Tijdens het Boslab Theaterfestival zijn helaas geen burgers te bestellen. We verkopen dan ter plekke heerlijke nacho’s. Warm uit de oven met crème fraiche, mashed avocado tomatensalsa en gesmolten kaas.

Heb je een allergie?

In onze producten kunnen verschillende soorten allergenen aanwezig zijn. Heb je een allergie, check dan onze allergenen-lijst.

Ingrediënten- en allergenenlijst