Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Team

Fijne mensen maken licht werk

Het Bostheater zal niet hetzelfde zijn zonder de fantastische mensen die dagelijks ons theater vullen. Zowel voor, als achter de schermen. Variërend van vrijwilliger tot directie vormt iedereen stuk voor stuk een onmisbaar stukje in de Bostheater puzzel. Voor de trouwe bezoekers zitten er inmiddels ongetwijfeld bekende gezichten tussen. Maar welke naam past er bij die gezichten? We stellen ze graag aan u voor!

Onze vrijwilligers

De vrijwilligers van het Bostheater vormen de ruggengraat van onze organisatie en zijn nauw verbonden met onze identiteit. Deze inzet is essentieel voor onze ambitie om het Bostheater toegankelijk te maken en te houden voor een breed publiek. We zijn enorm dankbaar voor de toewijding van onze betrokken groep vrijwilligers. Bij het Bostheater heerst een sfeer van gelijkwaardigheid; er is geen sprake van een hiërarchische structuur.

Doe mee als vrijwilliger in het Bostheater?
Het Bostheater biedt een veilige, culturele ontmoetingsplek voor vrijwilligers, waar ruimte is voor persoonlijke groei en waar vertrouwen in eigen capaciteiten wordt gestimuleerd en behouden. De vrijwilligers hebben niet alleen oog voor het theater, maar ook voor elkaar. Iedereen die wil, is welkom en kan deelnemen in het Bostheater.

Zoek je vrijwilligerswerk in een culturele omgeving?
Het Bostheater is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Neem vrijblijvend contact op door te mailen naar vrijwilligers@bostheater.nl