Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Bereikbaarheid

Het Bostheater is actief vanaf april t/m september. In de winter zijn er geen publieksactiviteiten maar kun je het theater wel huren voor een bijeenkomst of een besloten event.

Adres van het Bostheater

Het adres van het Amsterdamse Bostheater is:
De Duizendmeterweg 7
1182 DC Amstelveen

Openingstijden

Hoe laat het theater open gaat voor publiek, verschilt per dag:

Op een concertdag is het theater geopend van 18.00 uur tot 01.00 uur.
Op een avond met een theatervoorstelling is het theater geopend van 18.30 uur tot 01.00 uur.
Met kindervoorstellingen is het theater 30 minuten voor aanvang van de voorstelling geopend.

Bereikbaarheid

Het Amsterdamse bostheater is goed te bereiken met de fiets en met de auto.

Parkeren
Kom je met de fiets? Voor fietsers is er een fietsenstalling aan het einde van de Duizendmeterweg.
Kom je met de auto? Er zijn diverse openbare gratis parkeermogelijkheden. Bekijk op deze kaart waar je kan parkeren (kaart opent in een nieuwe pagina).

De grootste parkeerplaats is de Duizendmeterweg. Deze is echter populair en is vaak als eerste vol, vooral met concerten. De pakeerplaatsen Meerzicht en Berkenhoek zijn ongeveer even ver lopen vanaf het Bostheater. Het Groot Kinderbad is wat verder weg.

Parkeer je op de Duizendmeterweg? We willen je vragen achteruit in te parkeren. Wellicht een gekke vraag maar het kan erg druk zijn tijdens concerten. Door achteruit in te parkeren, kun je na afloop van het concert makkelijker wegrijden waardoor er minder filevorming ontstaat.

Routebeschrijving
Rijd vanaf de Amstelveenseweg de Bosbaanweg. Ga links bij de t-splitsing het Amsterdamse Bos in. Rijd langs de Bosbaanweg (met het water aan de rechterhand) en sla halverwege de Bosbaan linksaf het bos in. Dit is de Duizendmeterweg. Rijd de weg helemaal uit tot het eind. Parkeer hier jouw auto of stal jouw fiets aan het begin van het voetpad. Vervolg het voetpad. Na ca 100 meter vind je rechts het Boshuis, ietsje verderop links de openbare toiletten, en nog eens 100 meter verderop (een licht heuveltje op) is de entree van het theater.

Let op: Tijdens roeievenementen is de Bosbaanweg (de hoofdweg naar het theater) afgesloten. Het theater is dan nog wel bereikbaar via de alternatieve route.

In de regel duurt de Bosbaan-afsluiting tot ongeveer 18.00 uur.


Bereikbaarheid voor minder validen:
Op 200 meter van de ingang van ons theater, zijn er enkele parkeerplekken voor minder validen. Deze kunnen wij helaas niet voor je reserveren, omdat het een openbare parkeergelegenheid betreft. Wil je een rolstoelplek reserveren op de tribune? Stuur dan een mail naar publiek@bostheater.nl. Vermeld daarbij jouw naam, de datum en met hoeveel mensen je komt. We kunnen per rolstoelplek maximaal 3 zitplaatsen ernaast of ervoor reserveren.


Met het openbaar vervoer:
Helaas is het Bostheater niet goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is de Amstelveense weg. Vanaf deze halte is het ruim 40 minuten wandelen naar het theater. We raden bezoekers, die met de trein komen, aan om een OV fiets te huren bij station Amsterdam Zuid. Voor meer informatie over het huren van een OV-fiets, klik hier.

 

Contact met het theater

Vanaf mei 2024 t/m september 2024 zijn wij telefonisch bereikbaar voor theatertickets en publieksvragen van dinsdag t/m zaterdag van 12:00 – 17:00 via 0206700250.

Je kunt voor vragen over theatertickets en/of voor overige vragen, zoals voorzieningen voor mindervaliden, ook een email sturen naar: publiek@bostheater.nl

Voor vragen over concertkaarten kun je contact opnemen met: info@liveatamsterdamsebos.nl.

Journalisten kunnen voor persaanvragen en voor meer informatie over het Bostheater een mail sturen naar pers@bostheater.nl

Wil je het theater huren in de wintermaanden? Stuur dan een mailtje naar verhuur@bostheater.nl