Verhuur – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

Wij verhuren ook!

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw bijeenkomst of evenement? Het Amsterdamse Bostheater is een ideale plek midden in de natuur en van oktober t/m mei beschikbaar voor presentaties, inspiratie-sessies, workshops en vergaderingen, alsook feesten en partijen.

Ga de stad uit, het bos in! Vlakbij de Amsterdamse Zuidas, maar midden in de natuur, vindt u het Amsterdamse Bostheater. Het Amsterdamse Bos geeft bijna iedereen het gevoel dat ze er ‘even tussenuit’ zijn. Het Bostheater is mede daarom een perfecte locatie voor een inspirerende presentatie, workshop of teambuilding-activiteiten. In de zomer is het Bostheater de plek waar grote theaterproducties en concerten plaatsvinden, maar in het na- en voorjaar zijn onze studio’s, kantine en het openluchttheater te huren.

Als locatie voor (zakelijke) verhuur biedt het Bostheater ook:

  • Gratis en voldoende parkeergelegenheid op 50 meter van de locatie.
  • Op een steenworp afstand van de Zuidas. Met de fiets bent u vanaf Station Amsterdam Zuid binnen 15 minuten op locatie.
  • Het openluchttheater en de vergaderruimtes zijn goed toegankelijk met rolstoel.
  • Werksessies kunnen worden afgewisseld met een boswandeling of workshop.
  • Het Bostheater presenteert in de zomer grote theatervoorstellingen en concerten waardoor de productionele ervaring en capaciteit groot is. Als u het openluchttheater wilt afhuren zijn onze huis-technicus en huismeester in de prijs inbegrepen. Aankleding, faciliteiten, installaties, horeca en catering, en inzet van personeel zijn geheel af te stemmen met uw wensen.

Het Boshuis ligt naast het Amsterdamse Bostheater. Hier zijn een aantal ruimtes beschikbaar. Maak een keuze uit onze verschillende ruimtes of lees verder voor de verhuur van ons openluchttheater.

STUDIO
De studio is 80 m2 en biedt ruimte aan maximaal 50 personen. De openslaande deuren geven toegang tot een privé terras. In overleg is het mogelijk om gebruik te maken van de aangrenzende bar.

  • Er zijn 20 tafels en 70 stoelen beschikbaar.
  • Er is wifi (niet heel snel ivm bosomgeving), een flip-over, een beamer, een projectiescherm en een geluidsinstallatie.

LEEFKEUKEN
De keuken van 45 m2 heeft een grote eettafel, waar je met 14 personen aan tafel kan eten. Bij een grotere groep kan er in de studio gegeten worden of kan er gebruik worden gemaakt van een lopend buffet.

Faciliteiten:

  • Koffiezetapparaat met verse koffiebonen.
  • Groot fornuis, keukengerei en een vaatwasser.
  • Koeling en vriezer

STUDIO 2 & 3
Er zijn twee kleine vergaderruimtes aanwezig, deze kunnen apart of in combinatie met de grote studio gehuurd worden. Deze ruimtes zijn bijvoorbeeld geschikt als extra uitwijkruimtes, wanneer kleine groepjes opdrachten moeten uitwerken of voorbereiden.

TERRAS
Het Boshuis heeft een groot, deels overdekt, terras met picknicktafels. Er is een buitenbar aanwezig, hiervan kan (in overleg) gebruik gemaakt worden voor borrels. Naast het Boshuis ligt het podium (600m2) van het Bostheater, met een tribune die plek biedt aan 1500 personen.

BOSTHEATER
Het is mogelijk het gehele Bostheater (Boshuis, terras, podium en tribune met bar) af te huren voor grote bijeenkomsten zoals (bedrijfs-) feesten, partijen en sportevenementen. In de prijs zijn een huis technicus en een huismeester inbegrepen. Aankleding, faciliteiten, installaties en horeca-/catering en inzet van personeel kan worden geoffreerd op basis van uw wensen.

Het afhuren van het Bostheater is alleen mogelijk voor niet-commerciële, besloten evenementen. Het is niet mogelijk het theater te huren voor festivals/muziekevenementen.

CATERING
Lunch, borrels en diners kunnen verzorgd worden door het Bostheater. Ook is het mogelijk dat u voor uw eigen catering zorgt.

RESERVEREN
Wij maken graag een offerte op maat, afhankelijk van uw wensen. Vul onderstaand formulier in:
AANVRAAG HUUR BOSHUIS

U ontvangt dan binnen twee werkdagen, indien de datum beschikbaar is, een offerte.

Voor meer informatie: verhuur@bostheater.nl of bel: 020-6700250 of 0624646050

Let op: Van mei t/m september is het Bostheater in gebruik als theater. Het Boshuis wordt dan niet verhuurd aan externe partijeen.

Op alle afspraken die betrekking hebben op de verhuur zijn de Algemene voorwaarden verhuur Amsterdamse Bostheater van toepassing.

Route