Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Verhuur

Wij verhuren ook!

Het Amsterdamse Bostheater is een magische plek middenin de natuur op een steenworp afstand van de Amsterdamse Zuidas. Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw bijeenkomst of evenement? Het Amsterdamse Bostheater is een ideale plek!

Ga de stad uit, het bos in! Het Amsterdamse Bos geeft bijna iedereen het gevoel dat ze er ‘even tussenuit’ zijn. Het Bostheater is mede daarom een perfecte locatie voor een inspirerende presentatie, workshop, teambuilding-activiteit en/of besloten evenement. In de zomer is het Bostheater de plek waar grote theaterproducties en concerten plaatsvinden, maar van oktober t/m april zijn onze studio’s, kantine met een professionele keuken en het openluchttheater te huren.

 

Wat biedt deze locatie nog meer?

  • Gratis en voldoende parkeergelegenheid op 50 meter van de locatie.
  • Een magische plek aan de rand van Amsterdam. Met de fiets bent u vanaf Station Amsterdam Zuid binnen 15 minuten bij onze locatie.
  • Uitstekende toegankelijkheid voor mindervalide gasten.
  • Het is algemeen bekend dat natuur inspireert. Bij ons kunnen werksessies worden afgewisseld met een boswandeling (al dan niet onder begeleiding van een boswachter) of een workshop.
  • Bent u op zoek naar een locatie voor een (besloten) evenement op maat? Geen probleem. Wij hebben veel productionele ervaring in huis door de grote theatervoorstellingen en concerten die in de zomer in het Bostheater plaatsvinden.
  • Aankleding, faciliteiten, installaties/techniek, horeca, catering en inzet van personeel zijn geheel af te stemmen met uw wensen.
  • Heeft u een ruimte nodig voor een kleine(re) groep? Ook dat is mogelijk bij ons. Direct naast het openluchttheater ligt het ‘Boshuis’ met studio’s, een leefruimte met professionele keuken en een overdekt terras.
  • Als u het hele openluchttheater wilt afhuren, zijn onze huis-technicus en huismeester in de prijs inbegrepen.

 

ONZE RUIMTES

Het Boshuis ligt naast het Amsterdamse Bostheater. Hier zijn een aantal ruimtes beschikbaar. Maak een keuze uit onze verschillende ruimtes of lees verder voor de verhuur van ons openluchttheater.

STUDIO
Geschikt voor o.a. vergaderingen, presentaties, workshops, lunch, diner, borrel. De studio is 85 m2 en biedt ruimte aan maximaal 50 personen zitten (afhankelijk van de opstelling) of 75 personen staand. De openslaande deuren geven toegang tot een privé terras.

Aantal personen max. 50 (zittend) of 75 (staand)
Oppervlakte 85 m2
Faciliteiten Flip-over, beamer, projectiescherm en geluidsinstallatie. Daarnaast zijn er 12 tafels beschikbaar en 70 stoelen beschikbaar. Er is wifi aanwezig*. Heeft u andere faciliteiten nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.
Bijzonderheden Deze grote ruimte biedt vele mogelijkheden en heeft direct toegang
tot een deels overdekt privé-terras. In overleg is het mogelijk om gebruik te maken van de aangrenzende bar. Huurt u studio 1, dan kunt u automatisch gebruik maken van de keuken, de werkruimte en de leefruimte.
Tarieven Scroll naar bedenden voor de tarieven
Inbegrepen in de prijs Gebruik van de studio, de extra werkruimte van ca 18m2 (2-8 pers.), keuken, leefruimte, terrassen, toiletten;
Gebruik van de faciliteiten zoals hierboven beschreven;
Koffie en thee in de kantine;
Schoonmaak;
Huismeester.

* vanwege de ligging in het Amsterdamse Bos, is de snelheid van de wifi beperkt. Houd hier rekening mee.

 

LEEFRUIMTE MET PROFESSIONELE KEUKEN
De keuken van 45 m2 heeft een grote eettafel, waar je met 14 personen aan tafel kan eten. Bij een grotere groep kan er in de studio gegeten worden of kan er gebruik worden gemaakt van een lopend buffet.

Aantal personen 4 – 20 (bij grotere groepen worden lunch of diner verplaatst naar de studio)
Oppervlakte 40 m2
Faciliteiten Koffiezetapparaat met verse koffiebonen
Professionele keuken met twee ovens, groot fornuis, keukengerei en vaatwasser
Bijzonderheden Alleen te gebruiken in combinatie met de studio

 

TERRAS
Het Boshuis heeft een groot, deels overdekt, terras met picknicktafels. Er is een buitenbar aanwezig, hiervan kan (in overleg) gebruik gemaakt worden voor borrels.

BOSTHEATER
Naast het Boshuis ligt het podium (600m2) van het Bostheater, met een tribune die plek biedt aan 1500 personen. Het is mogelijk het gehele Bostheater (incl. het Boshuis, terras, podium en tribune met bar) af te huren voor grote bijeenkomsten zoals (bedrijfs-)feesten, partijen en sportevenementen. In de prijs zijn een huis technicus en een huismeester inbegrepen. Aankleding, faciliteiten, installaties en horeca-/catering en inzet van personeel kan worden geoffreerd op basis van uw wensen.

Het afhuren van het Bostheater is alleen mogelijk voor niet-commerciële, besloten evenementen. Het is niet mogelijk het theater te huren voor festivals/muziekevenementen.

Let op: vanwege de renovatie van het theater zijn het theaterpodium, de tribune alsook de buitenbar pas weer vanaf mei 2023 te gebruiken. Als alternatief voor de bar kan er in het Boshuis een bar worden geplaatst.

Huurtarieven

CATERING

Wilt u (een ruimte in) het Bostheater huren, dan kunnen wij voor u ook de lunch, borrels en/of diners verzorgen. Er zijn een aantal standaard opties mogelijk. Uiteraard kunnen wij u ook een voorstel geheel op maat doen.

Onze kok
Onze vaste kok is Ana van Ana’s Mexican Roots. Ana kookt voor theater-, dans- en andere gezelschappen, ze catert voor bedrijven en bezorgt of kookt op locatie. Ze kookt regelmatig op tournee’s voor Nederlandse artiesten zoals Ilse de Lange en Huub Stapel. Daarnaast verzorgt ze in de zomer tijdens het Bostheater-seizoen de in-house catering voor de cast en crew van theatergezelschappen en voor binnen- en buitenlandse artiesten zoals Rufus Wainwright, Gavin James en Barbara Pravi.

Catering wensen? Geen probleem!
Ana’s eten is te beschrijven als overheerlijk, met liefde gekookt, homemade en altijd vers. Mooie, met zorg gekozen producten, liefst biologisch, staan aan de basis van al haar gerechten. Heeft u catering-wensen? Geen probleem! Het menu van een lunch, diner of buffet wordt altijd in overleg met Ana afgestemd.

Alleen een borrel? 
Ook dat kan natuurlijk. Wij kunnen een eenvoudige borrel verzorgen na uw bijeenkomst. Of  u kunt kiezen voor een uitgebreider borrelarrangement. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Catering informatie en tarieven

Meer informatie of reserveren?

Bent u geïnteresseerd in het huren van (een ruimte in) het Bostheater? Wij maken afhankelijk van uw wensen graag een offerte op maat. Wilt u eerst meer informatie? Ook dat is natuurlijk geen probleem, wij helpen u graag op weg.

Scrol naar beneden of klik hier en vul het contactformulier in. U ontvangt binnen twee werkdagen een reactie. U kunt ook direct contact met ons opnemen via verhuur@bostheater.nl of 020-6700250.

Let op: Van mei t/m september is het Bostheater in gebruik als theater. Het Bostheater en het Boshuis worden dan niet verhuurd aan externe partijen.

 

Op alle afspraken die betrekking hebben op de verhuur zijn de Algemene voorwaarden verhuur Amsterdamse Bostheater van toepassing.

 

Aanvraag informatie over verhuur