Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Vrijwilligers

WORD VRIJWILLIGER!

De vrijwilligers van het Bostheater vormen de basis van ons theater en zijn onlosmakelijk verbonden met onze identiteit. De inzet van vrijwilligers draagt bij aan de ambitie om het Bostheater toegankelijk te maken en te houden voor een brede groep van bezoekers. We zijn dan ook zeer dankbaar voor de krachtige inzet van deze groep, zeer betrokken, vrijwilligers.

 

Doe je mee?

Bij het Bostheater is geen hiërarchische ladder voelbaar, iedereen is gelijk. Het Bostheater is voor vrijwilligers een veilige en culturele ontmoetingsplek, wij bieden ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en stimuleren en borgen het vertrouwen in het eigen kunnen en zijn. De vrijwilligers van het Bostheater hebben oog voor het theater én voor elkaar. Iedereen die wil, mag en kan meedoen in het BostheaterJij kunt meedoen met:

  • De bar: lekker achter de tap of juist als visitekaartje van het horecaplein
  • De keuken, misschien als heuse chef of juist als helpende hand bij de voorbereiding en bij het verzorgen van de afwas.
  • Onze publieksontvangst: als gastheer/gastvrouw of juist bij de kaartcontrole of ticketverkoop
  • klussen: voor de handige types of juist die mensen die graag wat handiger willen worden, zijn er altijd klusjes in en rondom het bostheater te doen.

Wat spreekt jou het meeste aan? Laat het ons weten door een e-mail te sturen aan: Harold Kreuk via vrijwilligers@bostheater.nl. Vanaf half april kun je ons ook telefonisch bereiken via 020-6700250.

Wij nodigen je vervolgens graag uit voor een kennismakingsgesprek en rondleiding door het theater. En, voor je het weet sta je deze zomer in ons gerenoveerde theater als onderdeel van het meest warme vrijwilligersteam van Amsterdam.