Bostheater logo

Concerten

Live at Amsterdamse Bos

Zodra je het Bostheater binnenwandelt waan je jezelf op een plek waar je thuis bent en verrast wordt. En dat vond onze concertpartner Live at Amsterdamse Bos ook. Daarom organiseren zij i.s.m. het Bostheater een serie openluchtconcerten in de unieke setting van het Amsterdamse Bostheater. De ene avond staat er een grote internationale artiest te spelen en gaat het theater uit zijn dak, de andere avond ontvangen we een singer-songwriter met kleine liedjes die het bostheater omtovert tot een muisstille en intieme plek.

Genieten staat centraal. Genieten van het samen zijn, genieten van de live concerten, van (h)eerlijk eten en drinken en van de bijzondere omgeving waarin iedereen dicht bij zijn/haar/hen favoriete artiest kan komen. Live At is de ideale avond uit waarbij je de drukte van de stad even achter je laat. Waar je een avond lang het leven viert met een koud drankje in de hand terwijl de fijnste livemuziek door het theater klinkt en de sterrenhemel het decor is.

Bekijk alle concerten

Rolstoelplaatsen

Heb je een ticket voor een van de concerten en heb je daarbij een rolstoelplaats gereserveerd voor een afgelaste show? Reserveer deze zomer dan opnieuw jouw plek door een mail te sturen naar publiek@bostheater.nl. Geef hierbij aan met hoeveel personen je naar het Bostheater komt.

Wil je meer informatie? Ga naar www.liveatamsterdamsebos.nl. Vragen over de concerten kun je mailen naar info@liveatamsterdamsebos.nl.

 

VERPLAATSTE CONCERTEN UIT 2020 en 2021

Vanwege de geldende coronamaatregelen van de afgelopen jaren, zijn de meeste concerten helaas verplaatst en enkele geannuleerd. Alle kaartkopers hebben hierover nader bericht per e-mail gekregen van de organiserende partner Live at Amsterdamse Bos, inclusief een termijn voor eventuele restitutie bij een verplaatsing.

Had je al tickets, dan verhuizen deze net zoals vorige keer gewoon mee. Daar hoef je niks voor te doen. Een actueel overzicht van de huidige data voor jouw concert vind je op de website van Live at Amsterdamse Bos. Wij hopen dat we deze zomer echt mogen en kunnen! 

We hebben voor nu nieuwe data voor:

Rowwen Heze: 21 mei 2022
Edwin Evers Band: 26 t/m 29 mei 2022
De Dijk: 11, 12 en 19 juni 2022
Jimmy Eat World: zondag 26 juni 2022
Ellen ten Damme: 3 juli 2022
Rufus Wainwright: 11 juli 2022
Agnes Obel: maandag 15 augustus 2022
The Slow Show: zondag 21 augustus 2022
Ilse Delange: 4 september 2022
Danny Vera: 8 september 2022
3J’s: zondag 10 september 2022
The legends we’ve lost: 16, 17 & 18 September 2022

Heb je tickets voor één van deze concerten dan verhuizen ze, net zoals vorige keer, gewoon door naar de nieuwe datum. Daar hoef je niks voor te doen. Hierover ontvang je bericht van Eventim, onze ticketpartner. 

Het concert van Joep Beving, dat zaterdag 25 september 2021 zou plaatsvinden, is helaas geannuleerd. Alle kaartkopers van dit concert hebben hun geld teruggestort gekregen en hierover bericht via de mail ontvangen. Heb je geen bericht ontvangen of je geld niet teruggestort gekregen? Neem dan contact op met Live at Amsterdamse Bos via info@liveatamsterdamsebos.nl.