Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Concerten

Live at Amsterdamse Bos

Zodra je het Bostheater binnenwandelt waan je jezelf op een plek waar je thuis bent en verrast wordt.

En dat vond onze concertpartner Live at Amsterdamse Bos ook. Daarom organiseren zij i.s.m. het Bostheater een serie openluchtconcerten in de unieke setting van het Amsterdamse Bostheater. De ene avond staat er een grote internationale artiest te spelen en gaat het theater uit zijn dak, de andere avond ontvangen we een singer-songwriter met kleine liedjes die het bostheater omtovert tot een muisstille en intieme plek.

Genieten staat centraal. Genieten van het samen zijn, genieten van de live concerten, van (h)eerlijk eten en drinken en van de bijzondere omgeving waarin iedereen dicht bij zijn/haar/hen favoriete artiest kan komen. Live at Amsterdamse Bos is de ideale avond uit waarbij je de drukte van de stad even achter je laat. Waar je een avond lang het leven viert met een koud drankje in de hand terwijl de fijnste livemuziek door het theater klinkt en de sterrenhemel het decor is.

Bekijk alle concerten

Rolstoelplaatsen

Heb je een ticket voor een van de concerten en heb je daarbij een rolstoelplaats nodig? Reserveer dan jouw rolstoelplek door een mail te sturen naar publiek@bostheater.nl. Je kunt naast of voor je rolstoelplek tot maximaal 3 zitplaatsen erbij reserveren. 

Wil je meer informatie? Ga naar www.liveatamsterdamsebos.nl. Vragen over de concerten kun je mailen naar info@liveatamsterdamsebos.nl.