Bostheater logo

Jeugdvoorstellingen

Het Bostheater is de plek voor avontuur!

Het Bostheater is tijdens de schoolvakanties dé plek voor avontuur! Je kunt er kennismaken met eigenwijze sprookjesfiguren, grote helden en pratende dieren. Het theater ligt bovendien naast de speelvijver, waar je ook heerlijk kunt zwemmen, klimmen en picknicken.

We presenteerden tijdens de zomer diverse jeugdtheatervoorstellingen voor jonge en oudere kinderen (vanaf 2 jaar). Zo kwam deze zomer Meneer Monster het bos omtoveren tot het Wilde Westen met Lucky Luuk, gingen we op zoek naar de verloren rode laarsjes van Gonnie in Gonnie en Gijsje samen op stap, hielp BonteHond de wereld redden met Red de Wereld en veranderde Grietje het welbekende verhaal van Hans en Grietje, waardoor het verhaal net iets anders liep dan we gewend zijn.

Wat er volgende zomer in ons theater staat is nog een verrassing, maar we weten zeker dat het net zo’n spannende en vrolijke zomer zal worden. Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Dat kan links onderin op deze pagina.

Met jouw kind naar een van de voorstellingen in het Bostheater? Leuk! Houd er rekening mee dat alle bezoekers en bezoekertjes in het bezit dienen te zijn van een geldig kaartje. Baby’s tot 1 jaar mogen wel zonder geldig toegangsbewijs naar binnen.