Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Theater voor kids

Het Bostheater is de plek voor avontuur!

Het Bostheater is tijdens de zomervakantie dé plek voor avontuur! Je kunt er kennismaken met eigenwijze sprookjesfiguren, grote helden of pratende dieren. Het theater ligt bovendien naast de speelvijver, waar je ook heerlijk kunt zwemmen, klimmen en picknicken.

Afgelopen jaren presenteerden we tijdens de zomer diverse jeugdtheatervoorstellingen voor jonge en oudere kinderen (vanaf 2 jaar). Zo kwam Meneer Monster het bos omtoveren tot het Wilde Westen met Lucky Luuk, gingen we op zoek naar de verloren rode laarsjes van Gonnie in Gonnie en Gijsje samen op stap, veranderde Grietje het welbekende verhaal van Hans en Grietje, waardoor het verhaal net iets anders liep dan we gewend zijn.

Zomer 2024

Dit jaar keert Het Kleine Theater terug naar het bos. Het gezelschap staat er om bekend dat zij een eigen draai geven aan bekende verhalen, meestal sprookjes. Met veel humor, mooie muziek en grappige personages wordt een voorstelling van Het Kleine Theater leuk voor jong én oud.

Deze zomer vertelt Het Kleine Theater het verhaal van Repelsteeltje, een vrolijke voorstelling voor iedereen van drie jaar en ouder. Repelsteeltje gaat over een molenaarsdochter die van stro goud moest spinnen voor de Koning. Maar ze kan helemaal geen goud spinnen! Wie kan dat nou wel? Ze is ten einde raad, maar dan komt er plots hulp. Er ís  iemand die dat wel kan. Maar niemand weet, niemand weet, hoe hij heet…

Naar de pagina van Repelsteeltje

Met jouw kind naar een van de voorstellingen in het Bostheater? Leuk! Houd er rekening mee dat alle bezoekers en bezoekertjes in het bezit dienen te zijn van een geldig kaartje. Baby’s tot 1 jaar mogen wel zonder geldig toegangsbewijs naar binnen.