Bostheater logo

Theater voor kids

Het Bostheater is de plek voor avontuur!

Het Bostheater is tijdens de zomervakantie dé plek voor avontuur! Je kunt er kennismaken met eigenwijze sprookjesfiguren, grote helden en pratende dieren. Het theater ligt bovendien naast de speelvijver, waar je ook heerlijk kunt zwemmen, klimmen en picknicken.

Afgelopen jaar presenteerden we tijdens de zomer diverse jeugdtheatervoorstellingen voor jonge en oudere kinderen (vanaf 2 jaar). Zo kwam deze zomer Meneer Monster het bos omtoveren tot het Wilde Westen met Lucky Luuk, gingen we op zoek naar de verloren rode laarsjes van Gonnie in Gonnie en Gijsje samen op stap, veranderde Grietje het welbekende verhaal van Hans en Grietje, waardoor het verhaal net iets anders liep dan we gewend zijn.

Zomer 2023

Jeugdtheatergezelschap BonteHond speelde vorig jaar nog Red de Wereld. Dit jaar nemen zij de grote kinderzomervoorstelling voor hun rekening met SingCity. Deze vrolijke en spannende voorstelling vertelt het verhaal van een stad waar inwoners alleen maar zingen, neuriën en fluiten.  Totdat er een nieuwe persoon in de stad komt wonen die helemaal niet kan zingen. Ze vraagt zich af waarom mensen niet gewoon met elkaar praten. Dan komt ze achter een mysterieus geheim. Meer lezen over deze voorstelling? Klik hier!

Maar dit is niet alles. We zijn nog druk bezig met het boeken van een voorstelling voor de allerkleinsten (2+). Wil je als eerste op de hoogte zijn van bijboekingen in de programmering? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, dat kan hier (pagina opent in nieuw tabblad).

Met jouw kind naar een van de voorstellingen in het Bostheater? Leuk! Houd er rekening mee dat alle bezoekers en bezoekertjes in het bezit dienen te zijn van een geldig kaartje. Baby’s tot 1 jaar mogen wel zonder geldig toegangsbewijs naar binnen.