Bostheater logo

Jeugdvoorstellingen

Het Bostheater is de plek voor avontuur!

Het Bostheater is tijdens de schoolvakanties dé plek voor avontuur! Je kunt er kennismaken met eigenwijze sprookjesfiguren, grote helden en pratende dieren. Het theater ligt bovendien naast de speelvijver, waar je ook heerlijk kunt zwemmen, klimmen en picknicken.

We presenteren tijdens de zomer diverse jeugdtheatervoorstellingen voor jonge en oudere kinderen (vanaf 2 jaar).

Lucky Luuk (4+)

Deze zomer speelt Meneer Monster de familievoorstelling Lucky Luuk, losjes geïnspireerd op de bekende stripreeks Lucky Luke. Laat je meeslepen in je eigen fantasie met deze voorstelling boordevol muziek! Klik op de button voor meer info.

Meer informatie over Lucky Luuk

Red de wereld (6+)

Als Lucky Luuk de arena heeft verlaten, stapt Theatergezelschap BonteHond binnen met de voorstelling Red de wereld: beeldend en fysiek theater voor jong en oud over hoe het ook anders kan. Red de wereld is gemaakt ter gelegenheid van de Floriade Expo 2022 in Almere, maar kan natuurlijk niet ontbreken in de natuurlijke ambiance van het Bostheater.

Meer informatie over Red de wereld

Hans en Grietje (3+)

De afgelopen jaren was Het Kleine Theater al vaker te gast in het Bostheater, onder andere met de succesproductie Robin Hood. Ook Hans & Grietje belooft weer een muzikale en vrolijke voorstelling te worden voor jong en oud, waarbij het verhaal net even iets anders loopt dan wat je gewend bent.

Meer informatie over Hans en Grietje

Gonnie & Gijsje samen op stap (2+)

Aan het einde van de zomer komen Gonnie & Gijsje de allerkleinsten vermaken. Gonnie is namelijk haar laarsjes kwijt. Wanneer ze op zoek gaat, en voorbij de hooiberg komt, ontdekt ze de wereld. Daar ontmoet ze Gijsje en samen gaan ze op stap.

Meer informatie over Gonnie & Gijsje samen op stap

Alle bezoekers dienen in het bezit dienen te zijn van een geldig entreebewijs, uitgezonderd baby’s tot 1 jaar. Dit geldt ook voor ouders die met hun kind naar een jeugdvoorstelling gaan.