Bostheater logo

Jeugdvoorstellingen

Het Bostheater is de plek voor avontuur!

Het Bostheater is tijdens de schoolvakanties dé plek voor avontuur! Je kunt er kennismaken met eigenwijze sprookjesfiguren, grote helden en pratende dieren. Het theater ligt bovendien naast de speelvijver, waar je ook heerlijk kunt zwemmen, klimmen en picknicken.

We presenteren tijdens de zomer diverse jeugdtheatervoorstellingen voor jonge en oudere kinderen (vanaf 2 jaar).

Lucky Luuk

Deze zomer speelt Meneer Monster de familievoorstelling Lucky Luuk, losjes geïnspireerd op de bekende stripreeks Lucky Luke. Laat je meeslepen in je eigen fantasie met deze voorstelling boordevol muziek! Klik op de button voor meer info.

Meer informatie over Lucky Luuk

Red de wereld

Als Lucky Luuk de arena heeft verlaten, stapt Theatergezelschap BonteHond binnen met de voorstelling Red de wereld: beeldend en fysiek theater voor jong en oud over hoe het ook anders kan. Red de wereld is gemaakt ter gelegenheid van de Floriade Expo 2022 in Almere, maar kan natuurlijk niet ontbreken in de natuurlijke ambiance van het Bostheater.

Meer informatie over Red de wereld

Alle bezoekers dienen in het bezit dienen te zijn van een geldig entreebewijs, uitgezonderd baby’s tot 1 jaar. Dit geldt ook voor ouders die met hun kind naar een jeugdvoorstelling gaan.