Bostheater logo

Theatertickets

Theatertickets zijn te koop via onze website en, indien beschikbaar, op de voorstellingsdag aan de kassa. Bij de kassa kan alleen met pin betaald worden.

Openingstijden kassa:

  • Op voorstellingsdagen is de kassa geopend vanaf 18.30 uur
  • Op concertdagen is de kassa geopend vanaf 17.30 uur.
  • Met ochtend- en middagvoorstellingen is de kassa een uur voor aanvang van de voorstelling geopend.

Let op: vooral voor kindervoorstellingen gaan de kaarten vaak hard, en op = op. Wil je er dus zeker van zijn dat je de voorstelling kunt zien, zorg er dan voor dat je jouw kaarten online bestelt.

Heb je een vraag over jouw tickets? Kijk dan eerst bij onze veelgestelde vragen.

Groene stip Stadspashouders

Stadpashouders met een groene stip kunnen voor geselecteerde voorstellingen voor een speciaal stadspashouder-tarief kaarten kopen. Voor de kindervoorstellingen kan dit online.

Voor de voorstelling The Damned kun je als stadspashouder met groene stip op de door jouw gekozen dag kaarten aan de kassa kopen. De voorstelling speelt van 15 juni t/m 23 juli elke dinsdag t/m zaterdag. Kaarten voor dit gereduceerde tarief zijn voor deze voorstelling niet via de website verkrijgbaar. Je hoeft niet online te reserveren, er worden speciaal voor stadspashouders met groene stip kaarten achtergehouden bij de kassa. Er zijn dus altijd kaarten beschikbaar aan de kassa voor deze stadspashouders. Let op: Wees op tijd, het kan druk zijn en na 20.30 uur is de kassa gesloten.

Concerttickets

Concerttickets zijn te koop via onze website of de website van onze concertpartner www.liveatamsterdamsebos.nl. Als je op de ticketbutton klikt, wordt je doorverwezen naar onze ticketing-partner Eventim. Op de dag van het concert zijn er, indien beschikbaar, ook kaarten aan de kassa te koop. Bij de kassa kan alleen met pin betaald worden.

Heb je een vraag over jouw tickets? Kijk dan eerst bij onze veelgestelde vragen.

 

De tribune van het bostheater

Het Bostheater werkt niet met rangen op de tribune. Wil je vooraan zitten? Kom dan op tijd naar het Bostheater.

 

Leeftijden

Het Bostheater hanteert geen algemene leeftijdsgrens. Elke voorstelling heeft zijn eigen leeftijdsgrens die, indien van toepassing, wordt aangegeven bij het event middels een leeftijdsicoontje.

Bij concerten wordt geen leeftijdsgrens gehanteerd. Indien u uw kind wilt meenemen, dan mag dat. Echter zijn ouders/verzorgers verplicht om zelf te zorgen voor adequate gehoorbescherming voor het kind. Bovendien dient iedereen, ongeacht de leeftijd, in het bezit te zijn van een geldig toegangsbewijs.