Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Theatertickets

Theatertickets zijn te koop via onze website en, indien beschikbaar, op de voorstellingsdag aan de kassa. Bij de kassa kan alleen met pin betaald worden.

Concerttickets

Concerttickets zijn te koop via onze website of de website van onze concertpartner www.liveatamsterdamsebos.nl. Als je op de ticketbutton klikt, wordt je doorverwezen naar onze ticketing-partner Eventim. Op de dag van het concert zijn er, indien beschikbaar, ook kaarten aan de kassa te koop. Bij de kassa kan alleen met pin betaald worden.

Heb je een vraag over jouw tickets? Kijk dan eerst bij onze veelgestelde vragen.

Openingstijden kassa

  • Op voorstellingsdagen is de kassa geopend vanaf 18.30 uur
  • Op concertdagen is de kassa geopend vanaf 18.00 uur.
  • Met ochtend- en middagvoorstellingen is de kassa 30 minuten voor aanvang van de voorstelling geopend.

Let op: vooral voor kindervoorstellingen gaan de kaarten vaak hard, en op = op. Wil je er dus zeker van zijn dat je de voorstelling kunt zien, zorg er dan voor dat je jouw kaarten online bestelt.

Heb je een vraag over jouw tickets? Kijk dan eerst bij onze veelgestelde vragen.

 

De tribune van het bostheater

Het Bostheater werkt niet met rangen op de tribune. Wil je vooraan zitten? Kom dan op tijd naar het Bostheater.

 

Leeftijden

Het Bostheater hanteert geen algemene leeftijdsgrens. Elke voorstelling heeft zijn eigen leeftijdsgrens die, indien van toepassing, wordt aangegeven bij het event middels een leeftijdsicoontje.

Bij concerten wordt geen leeftijdsgrens gehanteerd. Indien u uw kind wilt meenemen, dan mag dat. Echter zijn ouders/verzorgers verplicht om zelf te zorgen voor adequate gehoorbescherming voor het kind. Bovendien dient iedereen, ongeacht de leeftijd, in het bezit te zijn van een geldig toegangsbewijs.