Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Alternatieve Route

Indien de Bosbaan (de hoofdweg naar het Bostheater) is afgesloten, kun je via de alternatieve route bij het Bostheater komen. Lees hieronder meer over deze route.

 

Met de fiets naar het Bostheater

Fietsers fietsen door het bos in plaats van langs de Bosbaan (zelfde afstand). Bij de ingang van het bos staan borden aangegeven naar het Bostheater.

Voor auto’s is er een omleiding; volg vanaf de Amstelveense weg/entree Amsterdamse Bos de gele borden.

 

Met de auto naar het Bostheater via de Amstelveensweg

Vanaf het Amsterdamse Bos volg je de Amstelveenseweg richting Amstelveen. Ga bij het 2e stoplicht na het Amsterdamse Bos rechtsaf naar de Amsterdamseweg. Volg deze weg. De weg buigt na ca 750 m scherp af naar links, blijf de weg volgen (ca 1,5 km) en ga bij de stoplichten met de bocht mee naar rechts. U bent nu op de Burgemeester A. Colijnweg. Volg deze weg langs de A9 ca 1.5 km. U komt uit bij een rotonde. Neem de eerste afslag naar rechts, vervolg de weg en neem de eerste afslag na ca 200 meter naar rechts. U bent nu op De Nieuwe Meerlaan. Rij onder de viaducten door en volg de weg ca 2 km. Aan het eind van de slingerweg is het mogelijk om aan de linkerkant van de weg te parkeren. Rechts van de weg gaat u het bos in en wandelt u in twee minuten naar het Bostheater.

 

Met de auto naar het Bostheater via de A9

Op de A9 neem je de afslag recreatiegebied A’damse Bos. Die afslag is vanuit Utrecht meteen over de brug, helemaal links op het kaartje. Vervolgens rijdt je langs het water (water aan je linkerkant) tot je links een brug over kan. Daarna op de rotonde linksaf (driekwart). Vervolgens slingerweg volgen totdat je rechts van de weg boomstammen ziet liggen. Hier ga je links onder de A9 door.Aan het eind van de slingerweg is het mogelijk om aan de linkerkant van de weg te parkeren. Rechts van de weg gaat u het bos in en wandelt u in twee minuten naar het Bostheater.

 

Terug naar bereikbaarheid Terug naar veelgestelde vragen