Verhuur – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

Wij verhuren ook!

Zoekt u een bijzondere plek om uw bedrijfspresentatie te houden, een workshop te organiseren een verjaardag te vieren of een vergadering te voeren dan is het Boshuis bij het Amsterdamse Bostheater een ideale locatie. Wij bieden een unieke plek op een prachtige locatie- midden in het Amsterdamse Bos – met ruimte voor uw eigen wensen en een hartelijk ontvangst.

Het Boshuis ligt naast het Amsterdamse Bostheater, een openluchttheater midden in het Amsterdamse Bos. De parkeerplaats ligt op 50 meter van de locatie. Parkeren is kosteloos.

In het Boshuis is het kantoor van het Bostheater gevestigd, alsmede een grote studio en een kantine met keuken.

Tijdens de zomermaanden is het Bostheater open en is het Boshuis in gebruik voor voorstellingen en concerten. Van oktober tot en met april is het Boshuis, of een deel ervan, te huur voor vergaderingen, workshops en partijen.

STUDIO
De studio is 80 m2 en biedt ruimte aan maximaal 50 personen. De openslaande deuren geven toegang tot een privé terras. In overleg is het mogelijk om gebruik te maken van de aangrenzende bar.

  • Er zijn 20 tafels en 70 stoelen beschikbaar.
  • Er is wifi (niet heel snel ivm bosomgeving), een flip-over, een beamer en projectiescherm, en een geluidsinstallatie.

KANTINE
De kantine van 45 m2 heeft een grote eettafel, waar je met 14 personen aan tafel kan eten. Bij een grotere groep kan er in de studio gegeten worden of kan er gebruik worden gemaakt van een lopend buffet.

Faciliteiten:

  • Koffiezetapparaat met verse koffiebonen.
  • Groot fornuis, keukengerei en een vaatwasser.
  • Koeling en vriezer

STUDIO 2 & 3
Er zijn twee kleine vergaderruimtes aanwezig, deze kunnen apart of in combinatie met de grote studio gehuurd worden. Deze ruimtes zijn bijvoorbeeld geschikt als extra uitwijkruimtes, wanneer kleine groepjes opdrachten moeten uitwerken of voorbereiden.

TERRAS
Het Boshuis heeft een groot, deels overdekt, terras met picknicktafels. Er is een buitenbar aanwezig, hiervan kan (in overleg) gebruik gemaakt worden voor borrels. Naast het Boshuis ligt het podium (600m2) van het Bostheater, met een tribune die plek biedt aan 1500 personen.

BOSTHEATER
Het is mogelijk het gehele Bostheater (Boshuis, terras, podium en tribune met bar) af te huren voor grote bijeenkomsten zoals (bedrijfs-) feesten, partijen en sportevenementen. In de prijs zijn een huis technicus en een huismeester inbegrepen. Aankleding, faciliteiten, installaties en horeca-/catering en inzet van personeel kan worden geoffreerd op basis van uw wensen.

Het afhuren van het Bostheater is alleen mogelijk voor niet-commerciële, besloten evenementen. Het is niet mogelijk het theater te huren voor festivals/muziekevenementen.

CATERING
Lunch, borrels en diners kunnen verzorgd worden door het Bostheater. Ook is het mogelijk dat u voor uw eigen catering zorgt.

RESERVEREN
Wij maken graag een offerte op maat, afhankelijk van uw wensen. Vul onderstaand formulier in:
AANVRAAG HUUR BOSHUIS

U ontvangt dan binnen twee werkdagen, indien de datum beschikbaar is, een offerte.

 

Voor meer informatie: huismeester@bostheater.nl of bel: 020-6700250

Let op: Van mei t/m september is het Bostheater in gebruik als theater. Het Boshuis wordt dan niet verhuurd aan externe partijeen.

Op alle afspraken die betrekking hebben op de verhuur zijn de Algemene voorwaarden verhuur Amsterdamse Bostheater 2019 van toepassing.

Route