Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

De stad uit, het bos in

Het Bostheater is dé plek waar je elke zomer vanaf mei t/m september kunt genieten van een drankje en een hapje, theater, concerten, filmavonden, jeugdtheatervoorstellingen en ons eigen festival Bosfest. Elke week komen er nieuwe namen bij voor de zomer 2024. Weten wat er nu al op de agenda staat? Check ons programma.

Het Amsterdamse Bostheater

Het Amsterdamse Bostheater is een van de grootste theaterpodia van Nederland waar je in de zomer kunt genieten van talloze theatervoorstellingen, concerten, films, jeugdvoorstellingen en het Boslab Theaterfestival, een locatietheater festival door een nieuwe generatie theatermakers. Ook wordt er elke seizoen een grote theatervoorstelling van een gerenommeerd Nederlands theatergezelschap gespeeld in het prachtige decor van het Amsterdamse Bos. Dit jaar is dat De Warme Winkel met Het Zomeroffer. Je ziet de zon ondergaan tijdens de voorstelling en de laatste scène wordt steevast onder de sterrenhemel gespeeld.

Aankomende voorstellingen

Bekijk het programma
 • notice

  DIT CONCERT IS UITVERKOCHT

  Concert - Muziek Geen eigen consumpties Grote zaal Rolstoel vriendelijk

  Ilse de Lange

  Een van de bekendste country en pop zangeressen van Nederland keert terug naar Live At Amsterdamse Bos: Ilse DeLange! Op zaterdag 15 juni treedt ze bij ons op.

 • notice

  Dit concert is uitverkocht

  Concert - Muziek Geen eigen consumpties Grote zaal Rolstoel vriendelijk

  all them witches

  All Them Witches geeft een exclusieve show in het Bostheater. Verwacht geen standaard rockshow; dit concert wordt een ervaring die de grenzen van het genre verkent.

 • t/m
  Theater - Toneel (Diverse locaties in het bos) Vanaf 16 jaar

  De Wouden

  Suburbia in coproductie met Kees Roorda

  De locatievoorstelling De Wouden werd in 2022 met veel succes gespeeld op o.a. Oerol. Nu komt De Wouden terug! Een bloedstollende tocht langs de donkere diepte van waarheden.

  Meer informatie
Bekijk het programma

Bezoekers over het Bostheater

Dit kun je niet omschrijven. Dit moet je beleven. De passie van de medewerkers en de magie van het theater maken het weergaloos. Dan nog een goede artiest erbij, is de avond van je dromen.” – Recensie van een bezoeker op Google Reviews

Wat een gave plek is dit. Midden in het bos een openluchttheater, onder de rook van Schiphol. Zoek een mooie voorstelling uit!” – Recensie van een bezoeker op Google Reviews

“Het is een prachtige locatie waar alles goed geregeld was. Ik kreeg het idee alsof ik even op vakantie was.” – Bezoeker van The Damned, 2022

Lees meer bezoekersrecensies

Informatie over jouw bezoek aan ons theater

Kom je naar het Bostheater? Het is altijd goed om jezelf voor te bereiden. Het Bostheater blijft immers een plek in de openlucht. Plan je bezoek en kom niet voor verrassingen te staan. We zien je graag in het bos!

Plan je bezoek
 • Bostheater na renovatie weer open

  Na een verbouwing van een paar maanden is het Bostheater weer open voor publiek!

  Lees verder
 • Persbericht | 12 juli 2022

  Ontdek een nieuwe generatie makers tijdens Boslab Theaterfestival 2022

  Lees verder
 • PERSBERICHT | 31 maart 2022

  De zomerprogrammering 2022 is bekend!

  Lees verder
Bekijk alle nieuws berichten