Bostheater logo

De stad uit, het bos in

Vier de zomer in het Amsterdamse Bostheater met theatervoorstellingen, filmavonden, concerten, jeugdspektakels en het Boslab Theaterfestival.

Beleef een magische ervaring zoals geen ander

Het Amsterdamse Bostheater is een van de grootste theaterpodia van Nederland. Elke zomer wordt er een grote theatervoorstelling van een gerenommeerd Nederlands theatergezelschap gespeeld in het prachtige decor van het Amsterdamse Bos. Je ziet de zon ondergaan tijdens de voorstelling en de laatste scène wordt steevast onder de sterrenhemel gespeeld. Daarnaast kun je genieten van talloze concerten, films, jeugdvoorstellingen en het Boslab Theaterfestival, een locatietheater festival door een nieuwe generatie theatermakers.

Aankomende voorstellingen

Bekijk het programma
 • t/m
  Theater - Jeugd Muziektheater Aangelijnde honden toegestaan Familievoorstelling Kleine zaal Rolstoel vriendelijk Vanaf 4 jaar

  Lucky Luuk

  Een houtje touwtje western spektakel voor de hele familie!

  Meer informatie
 • Concert - Muziek Geen eigen consumpties Grote zaal Rolstoel vriendelijk

  Cory Henry

  Oud Snarky Puppy lid en Amerikaanse toetsenist en zanger Cory Henry tovert het Amsterdamse Bos om tot een fusion-tempel van Funk, soul, gospel en jazz.

 • notice

  Dit concert is uitverkocht

  Concert - Muziek Geen eigen consumpties Grote zaal Rolstoel vriendelijk

  Rufus Wainwright

  Elton John noemde hem de beste muziekschrijver ooit, Sting is groot fan en bejubelde hem en ook ons hart doet hij sneller kloppen: Rufus Wainwright!

Bekijk het programma

Informatie over jouw bezoek aan ons theater

Kom je naar het Bostheater voor een concert, een theatervoorstelling of misschien wel voor een festival? Welke show je ook komt zien, het is altijd goed om jezelf voor te bereiden. Het Bostheater blijft immers een openlucht theater. Plan je bezoek en kom niet voor verrassingen te staan. We zien je graag in het Bos deze zomer!

Plan je bezoek

Verbazing, hilariteit, verdieping. Je vindt het in het Bostheater

De grote zomerproductie in het Bostheater is voor veel bezoekers een vaste traditie geworden in de zomer. Al zevendertig jaar wordt er een voorstelling in het bos gemaakt en gespeeld voor een groot publiek. Het Bostheater was in de beginjaren een theatergezelschap dat steevast elke zomer een bewerking van een klassieke theatervoorstelling opvoerde op het grote podium; tegenwoordig worden de klassieke toneelstukken van o.a. William Shakespeare en Tsjechov steeds vaker gecombineerd met nieuwe en hedendaagse verhalen.

Wil je meer weten? Binnenkort vindt je hier meer over het theater, de geschiedenis en het team. Stay tuned!

 • PERSBERICHT | 31 maart 2022

  De zomerprogrammering 2022 is bekend!

  Lees verder
 • PERSBERICHT | 8 april 2021

  Het Amsterdamse Bostheater is gered!

  Lees verder
 • PERSBERICHT | 27 augustus 2020

  Het Amsterdamse Bostheater start campagne na besluit van het AFK

  Lees verder
Bekijk alle nieuws berichten

Het Bostheater bedankt