Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Bezoekers over het Bostheater

Wat vinden gasten van hun bezoek?

Lees hieronder hoe bezoekers een middag of avond in het Bostheater hebben ervaren.

Deze kleine selectie van recensies is een verzameling van Google Reviews, van opmerkingen die gasten hebben gemaakt in onderzoeken en van ervaringen die gasten per mail met ons hebben gedeeld.

We vinden het heel leuk en waardevol om te horen hoe jij jouw bezoek hebt beleefd. Wil jij ook jouw mening delen? Mail ons dan: publiek@bostheater.nl

Algemene ervaringen

“Dit kun je niet omschrijven. Dit moet je beleven. De passie van de medewerkers en de magie van het theater maken het weergaloos. Dan nog een goede artiest erbij, is de avond van je dromen.”

Ik zat op dat moment in een rolstoel. Service boven verwachting, zeer service gericht hulp gekregen. TOP!”

“Het was echt een compleet uitje en de organisatie was perfect! Door corona konden we een avond niet komen en dat kon heel makkelijk verzet worden naar een andere avond. Ook eten en drinken, de medewerkers ter plekke: alles prima geregeld.” 

Altijd een feest. Een oase van cultuur tussen de bomen. Altijd goede organisatie. Muggenspray aanwezig, borrelbox etc. Ik ben vriend!!”

Al eerder geweest wat altijd prima was. Deze week voor het eerst met een rolstoel in het gezelschap. Communicatie vooraf was super vriendelijk, snel en duidelijk, ter plaatse aan alle kanten geholpen om te zorgen dat we een leuke tijd hadden en goede plaatsen. Ook de rest van de vrijwilligers (achter de bar, bij de kassa, EHBO) waren echt top! Bedankt dat jullie ons een onvergetelijke avond hebben bezorgd!”

Geweldig! Veel mensen gaan van tevoren alvast op de tribune zitten om hun picknick-avondeten te eten. Als je een goede plaats wilt hebben, moet je ruim van tevoren aanwezig zijn! Kussentjes en muggenspray worden gratis uitgeleend door de organisatie. Het is grappig, maar soms ook storend dat er zo nu en dan een vliegtuig laag komt overvliegen (aanvliegroute Schiphol).”

Het Amsterdamse bostheater is een van de meest sfeervolle openlucht theaters die er zijn. Wat een sfeer en een prima geluid.”

Bezoekers van theatervoorstellingen

“Ik was nog nooit in het bostheater geweest. Het was prachtig mooi en magisch. Ook was alles goed geregeld. Aardig personeel en fijn wat de faciliteiten zijn (evt. meer vrouwenwc’s). De show was ook heel mooi, zelfs terwijl het even regende.”

“Het is een prachtige locatie waar alles goed geregeld was. Ik kreeg het idee alsof ik even op vakantie was. Het stuk was fenomenaal.

Wat een goeie plek, een prachtig theater en de vriendelijkheid en gemoedelijkheid … Waar kom je dat nog op die manier tegen. Je eigen eten mee mogen nemen?! Echt wat een te gekke plek!”

De locatie is altijd al speciaal met etende mensen en uitwisseling van hapjes is er een bijna familiale sfeer. Daarna de heftigheid van de voorstelling die nog steeds binnenkomt en de speciale regie en vondsten. Een speciale avond!!!”

Alles goed geregeld: van parkeren, horeca, uitstekende plaatsen tot kwaliteit van geluid maar vooral tevreden door de prachtige voorstelling.”

Bezoekers van het Boslab Theaterfestival

“Voor ’t eerst Boslab bezocht. Een bijzondere ervaring voor theaterliefhebbers die zich willen verwonderen en laten verrassen door ‘nieuwe’ makers. Anders dan de ‘reguliere’ jaarlijkse zomervoorstellingen, die (meestal) ook feestelijke theaterspektakels zijn. En wat hebben ze toch enthousiaste vrijwilligers! Ik vind het Bostheater iets om te koesteren! Gezellig, bijzonder, kwalitatief, sprookjesachtig en aards tegelijk. Ga er naar toe en neem muggenspray mee! :)”

“Het Boslab Theaterfestival 2023 heeft mijn verwachtingen overtroffen en mij een onvergetelijke avond vol artistieke verrassingen bezorgd. De voorstellingen waren stuk voor stuk experimenteel en verfrissend anders, een echt feest voor liefhebbers van alternatief theater.”

Bezoekers van Concerten

Wow! Wat een geweldige plek om een concert te bezoeken! Het geluid is heel goed en je hebt mooi zicht op het podium. Je kan helemaal vooraan staan en daar wordt zeker gebruik van gemaakt. Dat maakt het nog intiemer en gezelliger. En zo kan je echt contact maken met de artiesten.”

Magisch! Wat een locatie en personeel. Veel hangt ook natuurlijk af van artiest en het weer. Maar heel bijzonder mogen we deze plek wel noemen. Nena was een feest midden in het bos en vergetend hoe dichtbij de drukke randstad is. Fiets of auto wel nodig. Had ik al gezegd bijzondere beleving!?”

“Mooie locatie met goed eten en drinken. De Dijk, fantastisch zoals altijd! Top service voor mensen met een lichamelijke beperking. Handig om even een mailtje te sturen, dan sta je al op de lijst voor evt. hulp mocht je die nodig hebben.”

Wat een ontzettend leuke locatie! Tussen de bomen een ongedwongen en open, vrij gevoel. Geen vaste stoelnummering ofzo, dus zitten (of staan/dansen) waar je maar wil. We hadden ook nog eens mazzel met heerlijk weer tijdens een topoptreden van de Edwin Evers band. De ruime gratis parkeergelegenheid is ook een onverwachte bonus. Echt een aanrader om hier een optreden bij te wonen!”