Danny Vera – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

29 augustus / 2021

Live At Amsterdamse BosDanny Vera

Facebook event
Uitverkocht

Dit is het verplaatste concert van zondag 23 augustus 2020. Alle tickets voor de oude datum blijven geldig voor de nieuwe datum. Alle kaartkopers ontvangen tevens een e-mail met meer informatie.

Hij stond al een tijdje op ons verlanglijstje en we zijn dan ook blij met zijn komst: Danny Vera komt op zondag 29 augustus 2021 naar het Amsterdamse Bostheater! Gepositioneerd als een getatoeëerde, zachtaardige outsider heeft Vera de afgelopen jaren de harten van het Nederlandse publiek weten te veroveren. Zo scoorde hij met het nummer ‘Roller Coaster’ een dijk van een hit en kwam hij met datzelfde nummer als hoogste binnen in de Top 2000 van Radio 2 met een nummer 4 notering afgelopen december.

De singer-songwriter zal in het Amsterdamse Bos op zondag 29 augustus 2021 grootser uitpakken dan ooit! Niet alleen zijn vaste band, strijkersensemble en blazerssectie zijn van de partij: achtergrondzangers worden hieraan toegevoegd en dragen bij aan het groots brengen van de muziek van o.a. zijn album “Pressure Makes Diamonds”. Dit gaat een hele mooie, intieme avond in het bos worden waarbij hits als ‘Roller Coaster’, ‘Pressure Makes Diamonds’, ‘Every Time’ en ‘All I Wanna Do Is Make Love To You’ zometeen door de bladeren van het bos zullen klinken. Noteer deze dus alvast met blokletters in je agenda want dit wil je niet missen!

VVK VANAF VRIJDAG 13-03 10.00

KOSTEN €28,50 (excl. €3,50 servicekosten, excl. transactie- en/of verzendkosten)

Tijdschema wordt later bekend gemaakt.

Route