Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo
notice

Dit concert is uitverkocht

Hij stond al een tijdje op ons verlanglijstje en we zijn dan ook blij met zijn komst: Danny Vera komt op donderdag 8 september 2022 naar het Amsterdamse Bostheater! Gepositioneerd als een getatoeëerde, zachtaardige outsider heeft Vera de afgelopen jaren de harten van het Nederlandse publiek weten te veroveren. Zo scoorde hij met het nummer ‘Roller Coaster’ een dijk van een hit en behaalde hij met datzelfde nummer de nummer 1 positie van de Radio 2 Top 2000 in december 2020.


Dit is het verplaatste concert van zondag 23 augustus 2020, 29 augustus 2021 & 24 september 2021. Alle tickets voor de oude datum blijven geldig voor de nieuwe datum. Alle kaartkopers hebben tevens een e-mail ontvangen met meer informatie.


De singer-songwriter zal in het Amsterdamse Bos op donderdag 8 september 2022 grootser uitpakken dan ooit! Niet alleen zijn vaste band, strijkersensemble en blazerssectie zijn van de partij: achtergrondzangers worden hieraan toegevoegd en dragen bij aan het groots brengen van de muziek van o.a. zijn album “Pressure Makes Diamonds”. Dit gaat een hele mooie, intieme avond in het bos worden waarbij hits als ‘Roller Coaster’, ‘Pressure Makes Diamonds’, ‘Every Time’ en ‘All I Wanna Do Is Make Love To You’ zometeen door de bladeren van het bos zullen klinken. Noteer deze dus alvast met blokletters in je agenda want dit wil je niet missen!

 

Tijdschema

17:30 ZOMERTERRAS EN DEUREN GEOPEND

19:00 OPENER DOOR OLIVER PESCH

20:00 VOORPROGRAMMA DOOR SILVER LAKE

21:O0 DANNY VERA

 

Rolstoelplaatsen

Heb je een ticket voor een van de Live at concerten en heb je daarbij een rolstoelplaats gereserveerd voor een afgelaste show? Reserveer deze zomer dan opnieuw jouw plek door een mail te sturen naar publiek@bostheater.nl. Geef hierbij aan met hoeveel mensen je komt.

Ticket kosten

  • Kaarten
    € 32,00

Extra informatie

Het lijkt erop dat we zonder enige corona regels de zomer in kunnen! We kijken daar enorm naar uit maar houden de regelgeving goed in de gaten. Mocht er iets veranderen in de regels, dan zullen we die info delen in ons covidbeleid.

Covidbeleid

Details voorstelling

  • Geen eigen consumpties
  • Grote zaal
  • Rolstoel vriendelijk