Ellen ten Damme – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

03 juli / 2022

Live at Amsterdamse BosEllen ten Damme

Let op: dit concert is verplaatst naar 3 juli 2022. 
Dit is het verplaatste concert van zaterdag 13 juni 2020, zondag 27 juni 2021 en 11 september 2021. Alle tickets voor de oude datum blijven geldig voor de nieuwe datum. Alle kaartkopers ontvangen tevens een e-mail met meer informatie.

 

Na haar thematische shows PARIS-BERLIN en CASABLANCA, duikt Ellen terug in de tijd en komt ze met haar nieuwste voorstelling BAROCK.

Wie het zich in de 17e en 18e eeuw kon permitteren, vierde de theatrale uitbundigheid. Nederlands meest veelzijdige zangeres droomt weg in de frivole vergankelijkheid. Met BAROCK presenteert ze een tragédie lyrique die verder dan ooit terug in de tijd gaat en toch helemaal van nu is. Samen met haar achtkoppige band brengt Ellen ten Damme een meertalig Bal Demasqué vol verrassende en herkenbare songs, waar de excessen net zo opzwepend zijn als de schaduwzijdes meeslepend.

KOSTEN €28,- (excl. €3,50 servicekosten, excl. transactie- en/of verzendkosten)

Live at en Corona
Dit concert is op volledige capaciteit en elke bezoeker vanaf 13 jaar dient een (gratis verkrijgbaar) coronatoegangsbewijs mee te nemen bij zijn bezoek. Voor meer informatie, zie de info pagina op www.liveatamsterdamsebos.nl/info

Tijdschema
17:30 deuren en zomerterras open
19:00 eerste voorprogramma
20:00 tweede voorprogramma
21:00 aanvang hoofdprogramma

Let op: tijdsschema kan wijzigen, alle kaartkopers ontvangen een week voor het optreden een email met informatie. Tevens is het meest recente tijdsschema altijd te vinden op de website van Live at Amsterdamse Bos: www.liveatamsterdamsebos.nl

Rolstoelplaatsen
Heb je een ticket voor een van de Live at concerten en heb je daarbij een rolstoelplaats gereserveerd voor een afgelaste show? Reserveer deze zomer dan opnieuw jouw plek door een mail te sturen naar publiek@bostheater.nl. Geef hierbij aan met hoeveel mensen je komt.

Route