Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Ellen ten Damme

Live at Amsterdamse Bos

notice

UITVERKOCHT

Na haar thematische shows PARIS-BERLIN en CASABLANCA, duikt Ellen terug in de tijd en komt ze met haar nieuwste voorstelling BAROCK.

Onvergelijkbaar goed. Soepel, gevarieerd en verwoestend raak in het Nederlands,  Frans en Duits…’ Dagblad van het Noorden ★★★★★

Wie het zich in de 17e en 18e eeuw kon permitteren, vierde de theatrale uitbundigheid. Nederlands meest veelzijdige zangeres droomt weg in de frivole vergankelijkheid. Met BAROCK presenteert ze een tragédie lyrique die verder dan ooit terug in de tijd gaat en toch helemaal van nu is. Samen met haar achtkoppige band brengt Ellen ten Damme een meertalig Bal Demasqué vol verrassende en herkenbare songs, waar de excessen net zo opzwepend zijn als de schaduwzijdes meeslepend.

Barock is een ijzersterke show, die goed in elkaar zit en vooral heel gevarieerd is’ – Theaterparadijs ★★★★


Let op: Dit is het verplaatste concert van zaterdag 13 juni 2020, zondag 27 juni 2021 en 11 september 2021 en zaterdag 3 juli. Alle tickets voor de oude datum blijven geldig voor de nieuwe datum. Alle kaartkopers hebben tevens een e-mail ontvangen van Live at Amsterdamse Bos met meer informatie.


 

Bekijk hieronder de trailer van Barock. Let op: het Amsterdamse Bostheater is een openlucht theater met andere (weer)omstandigheden dan een reguliere theaterzaal. Dat betekent dat de voorstelling er anders uit kan zien dan op de trailer getoond wordt.

Ticket kosten

  • Tickets excl. orderkosten
    € 36,50

Extra info

18.00 uur: Poorten Bostheater + zomerterras open
19.00 uur: Huize Lucas (support)
20.00 uur: Juliet (support)
21.00 uur: Ellen ten Damme

Ongeveer een week voor aanvang ontvangen alle kaartkopers een email met informatie over het definitieve tijdschema. De meest recente informatie is ook via de website van de concertorganisator Live at Amsterdamse Bos terug te vinden.

ROLSTOELPLAATSEN

Heb je een ticket voor een van de Live at concerten en heb je daarbij een rolstoelplaats nodig? Reserveer deze dan door een mail te sturen naar publiek@bostheater.nl. Geef hierbij aan met hoeveel mensen je komt.

Details voorstelling

  • Geen eigen consumpties
  • Grote zaal
  • Rolstoel vriendelijk