Ilse DeLange – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

04 september / 2022

Live At Amsterdamse BosIlse DeLange

Dit is het verplaatste concert van maandag 6 juli 2020 en zondag 22 augustus. Alle tickets voor de oude data blijven geldig voor de nieuwe datum. Alle kaartkopers ontvangen tevens een e-mail met meer informatie.

Nog nooit eerder stond ze solo bij ons op het podium maar met The Common Linnets maakte ze al twee keer veel indruk: Ilse DeLange keert op zondag 25 juli 2021 terug naar het Amsterdamse Bostheater! Met een kast vol Edisons, 3FM awards en een reeks platina platen waar je U tegen zegt bestaat er geen twijfel over de kwaliteiten van deze sympathieke zangeres! Ze zal dan ook het hele Amsterdamse Bos inpakken met een grote lach en een koffer vol prachtige songs, waaronder ‘Miracle’, ‘So Incredible’ en natuurlijk nummers van haar nieuwe met Edison bekroonde album ‘Gravel & Dust’.

KOSTEN €39,50 (excl. €3,95 servicekosten, excl. transactie- en/of verzendkosten)

Rolstoelplaatsen
Heb je een ticket voor een van de Live at concerten en heb je daarbij een rolstoelplaats gereserveerd voor een afgelaste show? Reserveer deze zomer dan opnieuw jouw plek door een mail te sturen naar publiek@bostheater.nl. Geef hierbij aan met hoeveel mensen je komt.

Route