Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo
notice

Dit concert is uitverkocht

Nog nooit eerder stond ze solo bij ons op het podium maar met The Common Linnets maakte ze al twee keer veel indruk: Ilse DeLange keert op zondag 25 juli 2021 terug naar het Amsterdamse Bostheater!


Dit is het verplaatste concert van maandag 6 juli 2020 en zondag 22 augustus. Alle tickets voor de oude data blijven geldig voor de nieuwe datum. Alle kaartkopers ontvangen tevens een e-mail met meer informatie.


Met een kast vol Edisons, 3FM awards en een reeks platina platen waar je U tegen zegt bestaat er geen twijfel over de kwaliteiten van deze sympathieke zangeres! Ze zal dan ook het hele Amsterdamse Bos inpakken met een grote lach en een koffer vol prachtige songs, waaronder ‘Miracle’, ‘So Incredible’ en natuurlijk nummers van haar nieuwe met Edison bekroonde album ‘Gravel & Dust’.

Tijdschema

17:30: deuren open
18:30: Chels
19:15: Jana Mila
20:00: Ilse DeLange

Rolstoelplaatsen

Heb je een ticket voor een van de Live at concerten en heb je daarbij een rolstoelplaats gereserveerd voor een afgelaste show? Reserveer deze zomer dan opnieuw jouw plek door een mail te sturen naar publiek@bostheater.nl. Geef hierbij aan met hoeveel mensen je komt.

 

Ticket kosten

  • Kaarten
    € 43,45

LIVE AT EN CORONA

Het lijkt erop dat we zonder enige corona regels de zomer in kunnen! We kijken daar enorm naar uit maar houden de regelgeving goed in de gaten. Mocht er iets veranderen in de regels, dan zullen we die info delen in ons covidbeleid.

Covidbeleid

Details voorstelling

  • Geen eigen consumpties
  • Grote zaal
  • Rolstoel vriendelijk