Bostheater logo

Live at Amsterdamse Bos

Agnes Obel

notice

Dit concert is uitverkocht

Ze wordt wereldwijd geroemd en geprezen om haar unieke engelenstem en golvende pianospel en ze zal op maandag 15 augustus 2022 het hele Bostheater in vervoering brengen zoals alleen zij dat kan: Agnes Obel!


Dit is het verplaatste concert van zondag 9 augustus 2020. Alle tickets voor de oude datum blijven geldig voor de nieuwe datum. Alle kaartkopers ontvangen tevens een e-mail met meer informatie.


Popzalen en festivalweides kreeg ze al muisstil en wanneer ze bij ons tussen de bomen het podium betreedt worden we eventjes samen één en horen we niets meer behalve ritselende bladeren, wonderschone liedjes als ‘Riverside’, ‘Familiär’ en ‘September Song’ en een oorverdovend applaus tijdens de laatste buiging. Dit is zo’n concert wat Live At uniek maakt, en waar we stiekem nu al naar uitkijken want het kan niet anders dan dat deze avond de boeken ingaat als eentje om nooit meer te vergeten. Beleven jullie het met ons mee?

Tijdschema

17:30 deuren en zomerterras open
19:00 eerste voorprogramma
20:00 tweede voorprogramma
21:00 aanvang hoofdprogramma

Let op: tijdsschema kan wijzigen, alle kaartkopers ontvangen een week voor het optreden een email met informatie. Tevens is het meest recente tijdsschema altijd te vinden op de website van Live at Amsterdamse Bos: www.liveatamsterdamsebos.nl

Rolstoelplaatsen

Heb je een ticket voor een van de Live at concerten en heb je daarbij een rolstoelplaats gereserveerd voor een afgelaste show? Reserveer deze zomer dan opnieuw jouw plek door een mail te sturen naar publiek@bostheater.nl. Geef hierbij aan met hoeveel mensen je komt.

Data en tijden

Ticket kosten

  • Kaarten
    € 46,75

Live at en Corona

Het lijkt erop dat we zonder enige corona regels de zomer in kunnen! We kijken daar enorm naar uit maar houden de regelgeving goed in de gaten. Mocht er iets veranderen in de regels, dan zullen we die info delen in ons covidbeleid.

Covidbeleid

Details voorstelling

  • Geen eigen consumpties
  • Grote zaal
  • Rolstoel vriendelijk