Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo
notice

Dit concert is uitverkocht

Ze wordt wereldwijd geroemd en geprezen om haar unieke engelenstem en golvende pianospel en ze zal op maandag 15 augustus 2022 het hele Bostheater in vervoering brengen zoals alleen zij dat kan: Agnes Obel!


Dit is het verplaatste concert van zondag 9 augustus 2020. Alle tickets voor de oude datum blijven geldig voor de nieuwe datum. Alle kaartkopers ontvangen tevens een e-mail met meer informatie.


Popzalen en festivalweides kreeg ze al muisstil en wanneer ze bij ons tussen de bomen het podium betreedt worden we eventjes samen één en horen we niets meer behalve ritselende bladeren, wonderschone liedjes als ‘Riverside’, ‘Familiär’ en ‘September Song’ en een oorverdovend applaus tijdens de laatste buiging. Dit is zo’n concert wat Live At uniek maakt, en waar we stiekem nu al naar uitkijken want het kan niet anders dan dat deze avond de boeken ingaat als eentje om nooit meer te vergeten. Beleven jullie het met ons mee?

Tijdschema

17:30: deuren en zomerterras open
19:00: CHELS
20:00: Louise Flagstad
21:00: Agnes Obel

Let op: tijdsschema kan wijzigen, alle kaartkopers ontvangen een week voor het optreden een email met informatie. Tevens is het meest recente tijdsschema altijd te vinden op de website van Live at Amsterdamse Bos: www.liveatamsterdamsebos.nl

Ticket kosten

  • Kaarten
    € 46,75

Rolstoelplaatsen

Heb je een ticket voor een van de Live at concerten en heb je daarbij een rolstoelplaats nodig? Reserveer deze dan door een mail te sturen naar publiek@bostheater.nl. Geef hierbij aan met hoeveel mensen je komt.

Covidbeleid

Details voorstelling

  • Geen eigen consumpties
  • Grote zaal
  • Rolstoel vriendelijk