Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Edwin Evers Band presenteert de 80’S Openlucht Tour

notice

Deze concerten zijn uitverkocht

Komend seizoen wordt het weer FEEST met hoofdletters want het hele Amsterdamse Bostheater zal weer drie avonden lang in het teken staan van de Edwin Evers Band! Ze zijn inmiddels vaste én graag geziene gasten en met een gloednieuwe show en frisse energie komen ze jou op donderdag 26, vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 mei 2022 weer dé avond van het jaar bezorgen!


Let op: deze concerten zijn verplaatst.
Het concert van donderdag 17 september 2020 en donderdag 3 juni 2021 is verplaatst naar: donderdag 26 mei 2022;
Het concert van vrijdag 18 september 2020 en vrijdag 4 juni 2021 is verplaatst naar: vrijdag 27 mei 2022;
Het concert van zaterdag 19 september 2020 en zaterdag 5 juni 2021 is verplaatst naar: zaterdag 28 mei 2022;
Het concert van zondag 20 september 2020 en zondag 6 juni 2021 is verplaatst naar: zondag 29 mei 2022;

Gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe data, alle kaartkopers hebben bericht gehad van onze ticketpartner Eventim, met informatie en een restitutietermijn van één maand.


Omdat de 80’s Clubtour binnen No Time was uitverkocht, gaat de Edwin Evers Band met dezelfde 80’s Tour de Openluchttheaters in!

De band neemt je in deze show mee terug naar de iconische jaren 80. Een decennium met grote gebeurtenissen en fenomenale muziek. Veel van de grote namen waren op hun absolute hoogtepunt en komen deze avond voorbij. Het feit dat je al deze hits nog dagelijks op de radio hoort en jong & oud ze kent, zegt genoeg. De show is het feest der herkenning met de energie en het enthousiasme zoals je dat van deze band gewend bent…!

Tijdens de vorige Live At seizoenen verkochten alle concerten van de Edwin Evers Band in recordtempo uit dus het is hoog tijd om de dansschoenen af te stoffen, je vrienden en vriendinnen te verzamelen en het record met elkaar te verbreken!

Tijdschema

17:30 deuren en zomerterras open
19:15 voorprogramma: SHALISA
20:30 EDWIN EVERS BAND
c.a. 23:00 verwachte eindtijd

Let op: tijdsschema kan wijzigen, alle kaartkopers ontvangen een week voor het optreden een email met informatie. Tevens is het meest recente tijdsschema altijd te vinden op de website van Live at Amsterdamse Bos: www.liveatamsterdamsebos.nl.

Op zaterdag 28 mei is de Bosbaan vanaf 21:00 uur afgesloten. Het Bostheater is tot die tijd gewoon bereikbaar, evenals de parkeerplaats op De Duizendmeterweg. Na afloop van het concert is het alleen mogelijk om richting Amsterdam het bos uit te rijden.

Rolstoelplaatsen

Heb je een ticket voor een van de Live at concerten en heb je daarbij een rolstoelplaats gereserveerd voor een afgelaste show? Reserveer deze zomer dan opnieuw jouw plek door een mail te sturen naar publiek@bostheater.nl. Geef hierbij aan met hoeveel mensen je komt.

Ticket kosten

  • Kaarten
    € 38,50

Live at en Corona

Het lijkt erop dat we zonder enige corona regels de zomer in kunnen! We kijken daar enorm naar uit maar houden de regelgeving goed in de gaten. Mocht er iets veranderen in de regels, dan zullen we die info delen in ons covidbeleid.

Covidbeleid

Details voorstelling

  • Geen eigen consumpties
  • Grote zaal
  • Rolstoel vriendelijk