Bostheater logo

Ellen ten Damme

Live at Amsterdamse Bos

notice

Verplaatst naar 24 juni 2023

LET OP:  De show van Ellen ten Damme is wegens ziekte verplaatst naar 2023. Kaartkopers zijn geïnformeerd over een oplossing hiervoor. We wensen Ellen heel veel beterschap. 

Dit is het verplaatste concert van Ellen ten Damme met het programma “Casablanca” van zaterdag 13 juni 2020, zondag 27 juni 2021, 11 september 2021 en zondag 3 juli 2022. Alle tickets voor de oude data blijven automatisch geldig voor de nieuwe datum. Er is een email met meer informatie gestuurd naar de ticket-kopers. 

Na haar thematische shows PARIS-BERLIN en CASABLANCA, duikt Ellen terug in de tijd en komt ze met haar nieuwste voorstelling BAROCK.


Let op: dit concert is verplaatst naar 3 juli 2022.
Dit is het verplaatste concert van zaterdag 13 juni 2020, zondag 27 juni 2021 en 11 september 2021. Alle tickets voor de oude datum blijven geldig voor de nieuwe datum. Alle kaartkopers ontvangen tevens een e-mail met meer informatie.


Wie het zich in de 17e en 18e eeuw kon permitteren, vierde de theatrale uitbundigheid. Nederlands meest veelzijdige zangeres droomt weg in de frivole vergankelijkheid. Met BAROCK presenteert ze een tragédie lyrique die verder dan ooit terug in de tijd gaat en toch helemaal van nu is. Samen met haar achtkoppige band brengt Ellen ten Damme een meertalig Bal Demasqué vol verrassende en herkenbare songs, waar de excessen net zo opzwepend zijn als de schaduwzijdes meeslepend.

 

Data en tijden

Ticket kosten

  • Kaarten
    € 31,50

Rolstoelplaatsen

Heb je een ticket voor een van de Live at concerten en heb je daarbij een rolstoelplaats gereserveerd voor een afgelaste show? Reserveer deze zomer dan opnieuw jouw plek door een mail te sturen naar publiek@bostheater.nl. Geef hierbij aan met hoeveel mensen je komt.

Details voorstelling

  • Geen eigen consumpties
  • Grote zaal
  • Rolstoel vriendelijk