Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo
notice

Dit concert is uitverkocht

Het was een kwestie van geduld voor ze in het Amsterdamse Bos zouden staan, maar op vrijdag 10 september 2021 gaat het dan eindelijk gebeuren: Rowwen Hèze komt naar Live At! Ze zijn allang niet meer alleen Limburgs trots maar die van heel Nederland! 35 jaar ervaring uit de theaters, feesttenten, clubs en festivals in ons mooie openluchttheater, dat kan niet anders dan spectaculair worden!


Dit is het verplaatste concert van zaterdag 16 mei 2020, vrijdag 11 juni 2021 & 10 september 2021.


De band van Jack Poels verbroedert en we zingen hun hits als ‘Auto, Vliegtuug’, ‘Leidingwater’, ‘Limburg’ en natuurlijk ‘Bestal Mar’ arm in arm mee tot we moe en voldaan het bos verlaten! Laten we één ding met elkaar afspreken: Rowwen Hèze verzorgt tijdens deze ‘Voorwaartsch’ poptoer de muziek, jullie zorgen voor een uitmuntende sfeer en wij regelen het bier, deal?! Ach, bestel mar, bestal mar, bestel mar!

Tijdschema

17:30 deuren en zomerterras open
19:00 Opener: Kwartet Niek Hilkmann
19:30 Voorprogramma: Yori
21:00 Rowwen Hèze
22:30 Verwacht einde

 

Rolstoelplaatsen

Heb je een ticket voor een van de Live at concerten en heb je daarbij een rolstoelplaats gereserveerd voor een afgelaste show? Reserveer deze zomer dan opnieuw jouw plek door een mail te sturen naar publiek@bostheater.nl. Geef hierbij aan met hoeveel mensen je komt

Ticket kosten

  • Kaarten
    € 32,50

Live at en Corona

Het lijkt erop dat we zonder enige corona regels de zomer in kunnen! We kijken daar enorm naar uit maar houden de regelgeving goed in de gaten. Mocht er iets veranderen in de regels, dan zullen we die info delen in ons covidbeleid.

Covidbeleid

Details voorstelling

  • Geen eigen consumpties
  • Grote zaal
  • Rolstoel vriendelijk