Route – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

Route

Het Bostheater is goed bereikbaar met de fiets en de auto. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid naast het theater. Met het openbaar vervoer is het theater helaas niet goed bereikbaar; de dichtstbijzijnde halte is op de Amstelveense weg, vanaf hier is het nog ruim 40 minuten wandelen naar het theater. Indien u met het OV komt raden wij u  aan gebruik te maken van een OV fiets bij station Zuid.

Het adres van het Amsterdamse Bostheater is: De Duizendmeterweg 7, 1182 DC te Amstelveen.

Routeplanner naar het Bostheater

Samenvatting route naar het Bos: ga op de amstelveenseweg rechtsaf naar het Amsterdamse Bos. Rij langs de Bosbaan (met de Bosbaan aan de rechterhand). Sla halverwege de Bosbaan linksaf het bos in en rij de weg helemaal uit tot het eind. Parkeer hier uw auto of stal uw fiets aan het begin van het voetpad. Vervolg het voetpad. Na ca 100 meter vindt u rechts het Boshuis, en nog eens 100 meter verderop (een licht heuveltje op) is de entree van het theater.

Afsluiting Bosbaan, alternatieve route

Een aantal dagen per jaar is de Bosbaan afgesloten ivm roeiwedstrijden. Met de fiets kunt u via de fietsroute door het bos het theater bereiken (dit is net zo snel als langs de Bosbaan). Voor automobilisten is er een alternatieve route.

Route