Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Team oud

Fijne mensen maken licht werk

Het Bostheater zal niet hetzelfde zijn zonder de fantastische mensen die dagelijks ons theater vullen. Zowel voor, als achter de schermen. De vrijwilligers van het Bostheater vormen de basis van ons theater en zijn onlosmakelijk verbonden met onze identiteit. De inzet van vrijwilligers draagt bij aan de ambitie om het Bostheater toegankelijk te maken en te houden voor een brede groep van bezoekers. We zijn dan ook zeer dankbaar voor de krachtige inzet van deze groep, zeer betrokken, vrijwilligers.

 

DOE JE MEE?

Iedereen is gelijk in ons theater. Wij vormen voor vrijwilligers een veilige en culturele ontmoetingsplek, wij bieden ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en stimuleren en borgen het vertrouwen in het eigen kunnen en zijn. De vrijwilligers van het Bostheater hebben oog voor het theater én voor elkaar. Iedereen die wil, mag en kan meedoen in het Bostheater. Jij kunt meedoen achter de bar, in de keuken, bij het publiekontvangst of op de werkplaats.

Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Laat het ons weten door een e-mail te sturen aan: Harold Kreuk via vrijwilligers@bostheater.nl. Vanaf half april kun je ons ook telefonisch bereiken via 020-6700250. Wij nodigen je vervolgens graag uit voor een kennismakingsgesprek en rondleiding door het theater. En, voor je het weet ben je onderdeel van het meest warme vrijwilligersteam van Amsterdam.

Variërend van vrijwilliger tot directie, vormt iedereen een onmisbaar stukje in de Bostheater puzzel.Voor de trouwe bezoekers zitten er inmiddels ongetwijfeld bekende gezichten tussen. Maar welke naam past er bij die gezichten?

We stellen ons graag aan je voor!