Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Verleng je zomer met Bosfest

Een nazomerfestival waar theater, performance, muziek en ontspanning samenkomen. Daar zet het Amsterdamse Bostheater vol op in met de nieuwe theatertiendaagse Bosfest.

Van woensdag 28 augustus tot en met zondag 7 september wordt het grote podium van ruim 900M2 omgetoverd tot festivalhart. Dé plek om te borrelen, elkaar te ontmoeten, genieten van goeie bites en te dansen onder de ruisende bomen.

Iedere avond is er een andere line up en kunnen bezoekers het bos intrekken voor locatietheater of onderdeel worden van interactieve performances. Bosfest bevat pareltjes van voorstellingen waarvan velen zich eerder dit jaar al bewezen op andere buitenfestivals zoals Karavaan, Oerol en de Parade. Ook zijn er een paar spannende premières.

In het Bosfestivalhart zijn o.a. concerten van ii en Zeevlinder en trekken DJ’s bezoekers de nacht in met lekkere muziek waarop je niet stil kunt zitten. Tevens creëren studenten van de Rietveld Academie een Augmented Reality experience voor een extra laag festival.

De volledige Bosfest line up vind je hier

Deel dit bericht